perjantai 4. kesäkuuta 2010

This sucks

Ensiksi haluaisin vähän valittaa: tyypit hei, mistä ihmeestä te revitte niitä kekseliäitä otsikoita? Bloggaaminen on muuten varsin mukava harrastus, mutta minä en vain osaa otsikoida :D Tästäkin otsikosta olin itsekseni jo hurjan ylpeä, tarkoitus oli nimittäin höpistä kahdesta tuotteesta, joiden pääfunktio on imeä (rasvaisuutta) - kuivashampoosta ja puuterista. Jätän nyt kuitenkin puuteripostauksen myöhempään ajankohtaan ja postailen vain kuivashampoosta!

Ehdin jo kokea tuskaisen vierotusoireiset pari viikkoa petturitigin tehdessä viimeisen temppunsa. Sittemmin pääsin käymään lähikaupungin Citymarketissa, josta mukaan tarttui Rockaholicille seuraaja.

kakkapurkki

Biozellin kuivashampoo. Hintaa tällä oli muistaakseni vähän alle viisi euroa, eli himppasen halvempaa kuin Tigi. Tosiaan himppasen, tässä on tavaraa vain 100 ml, Tigissä (20 e) 300 ml.

Käyttökokemuksia Tigiin verrattuna:
-Puhdistusteho oli ookoo. Ei "pessyt" ihan niin hyvin kuin Tigi, mutta eron kyllä huomasi.
-Näkymättömyys. Ei näkynyt lähes mustissa hiuksissani yhtään. Oli ehkä jopa helpompi saada häviämään kuin Tigi.
-Tuuheutus. Tämä oli aika WOW! Tuuhensi, erittäin hyvin. Koostumus oli myös aika paljon hiuslakkamaisempi kuin Tigin, en osaa sanoa oliko tämä hyvä vai huono asia.

Näiden perusteella siis tykkäsin tuotteesta. Ei ehkä pahimpiin lähmätukkapäiviin, mutta varsin hyvä tuote hikisen valmennustunnin ajan kypärän alla lätsähtäneen pehkon uudelleenelvyttämiseen sekä silloin, kun vaaditaan ekstrakuohkeutta. Tässä oli kuitenkin yksi iso mutta, jonka takia en tule kyseistä tuotetta ikinä kuunaan enää ostamaan. Nimittäin HAJU. Tuoksu ei sinänsä ollut kauhean ällöttävä, tuoksui perinteiseltä halpishiuslakalta. Mutta jos suihkutin tätä hiuksiin aamulla, oli koko päivän sellainen olo kuin olisin suihkuttanut elnettiä suoraan sieraimiin. Ällötti ja päätäkin meinasi särkeä. Ja jos menin tätä päässä nukkumaan, sai tyynynliinan heittää aamulla pyykkiin kun se haisi niin jäätävästi kuivashampoolta. Biozellin nettisivuilla vielä sanotaan olevan hypotuoksuinen. WTF?! Tigejä moititaan yleensä liian vahvasta tuoksusta, mutta jos verrataan Rockaholickia tähän "hypo"tuoksuun, on Rockaholick suorastaan hajuton.

Yök.

kakkakasat

Niin. Kuten ylläolevasta paintshop-taideteoksesta voidaan päätellä, etsinnät sen oikean kuivashampoon löytymiseksi jatkuvat.

Day 15 - A song that describes you

En todellakaan tiedä yhtään kappaletta, jonka voisin sanoa kuvaavan minua ihmisenä. Poets of the Fallin Illusion And Dream muistuttaa minua kyllä ajoittain liian sinisilmäisestä ja luottavaisesta suhtautumisestani ihmisiin.


PS. Piirtäkää kirahveja! Minäkin piirsin :) Ideana on siis luoda kirahvi millä keinolla hyvänsä, kunhan siihen ei käytetä tietokonetta. Sitten kirahvi kuvataan/skannataan ja ladataan nettisivulle, että norjalainen Ola saisi kasaan miljoona kirahvia :)

4 kommenttia:

  1. Mä en myöskään tykännyt tuosta Biozellista juurkin hajun takia, pieni purkkikin ärsytti kun samalla hinnalla saa Proffsin kuivashampoota tuplasti enemmän. Mun ihan eka kokeilu oli Swiss O Par Frottee kuivashampoolla (saa ainakin Stockalta ja Anttiloista), hintaa en tosin muista, mutta ei se nyt ihan tähtitieteellinen ollut. Se teki tukasta freesin ja antoi hyvin myös tukea ja tuuheutta. Tuoksu oli aika mummomainen, mutta ei mitenkään voimakas. Muista testattuja noiden ohella ovat olleet Lee Stafford ja Klippoteketin Styling Dust/Dry Shampoo sekä Proffsin kuivashampoo. Lee Stafford menee ehkä suosikiksi ja Proffs hyvävä kakkosena, aika pitkälti halvan hinnan takia ;)

    VastaaPoista
  2. Hei, et ole ainoa joka painii otsikointi ongelman kanssa. Yleensä mä yritän jättää sen viimeseks, jos tulis mieleen jotain hehkeetä, mutta näyttää kaikki lukiossa opitut otsikointitekniikat ja tiedot kadonneen jo tuhkatuuleen...:D

    Mä en ole koskaan omistanut kuivashampoota, olen kyllä alkanut harkita, koska olen aika laiska pesemään hiuksiani. Lähinnä sen takia, että ne näyttävät paremmilta vasta pari päivää pesun jälkeen. Kuitenkin välillä pää laella kiiltelevä rasva häiritsee. Ehkä pitaa harkita ja tutustua.

    VastaaPoista
  3. Tony&Guy! "Pesee" paljon paremmin kuin biozell, haisee sellaiselta vanhalta puuterilta, mutta haju mun mielestä häviää tosi nopeasti. Itestä on tullut niin hajuherkkä, että en voi kuvitellakaan käyttäväni Tigejä tai muitakaan vahvasti hajustettuja hiustuotteita, mutta tuo Tony&Guy menee helposti.

    Itselläni on ruskeat hiukset ja tuota pystyy suihkimaan paljonkin ennen kuin alkaa tulla valkoinen pää, tosin sekin on mahdollista. Jos Biozellin kanssa lopputulos kesti hyvänä noin kaksi tuntia niin Tony&Guy kestää kaksitoista.

    Hinta taas taitaa olla aika samoissa kuin tuo Rockaholic, mutta ainakaan sen kanssa ei ole ollut mitään tyhjenemisongelmia tai muita. Tuota saa Kicksistä, hintaa tais olla 15e 200ml jos en ihan väärin muista. Toi on ollut myös paljon riittoisampaa kuin Biozell, joka mulla meni tyhjäksi alle kymmenen kerran.

    VastaaPoista
  4. HeidiB ja Anonyymi, kiitos paljon vinkeistä! Jotain noista lähden siis kokeilemaan seuraavaksi :)

    Laura, kuivashampoo on kyllä ihan huippu olemassa hätätilanteiden varalta :) Paitsi että sitten ärsyttää, kun siihen on jo ehtinyt tottua, mutta hätätilanteessa sitä ei jostain syystä olekaan :D

    VastaaPoista