lauantai 26. kesäkuuta 2010

Tonight I'm watching the sky

plip 036

lipuunit3

plip 059

lipuunit1

plip 110

lipuunit2

Hyvää juhannusta, lukijat! Itse en kyllä ole juurikaan huomannut moisen olemassaoloa. Äiti on lomailemassa, joten rentoudun kotona yksin. Ihan mukavaa, saa olla vain eikä tarvitse stressata mistään. Vaikka toisaalta kyllä vähän harmittaa, etten ole missään pitämässä hauskaa. Plus että ärsyttää jo valmiiksi kun kuitenkin tutut esim. tallilla kyselee juhannuksesta ja sitten pitää selitellä jotain. Ei yhtään helpota se, että ympäristön mielestä on kamalaa ja epänormaalia, etten juhli ja festaroi ja pidä hauskaa viikonloppuisin, asettaa vain turhia paineita. Kun en nyt mielellään jakaisi masennustani koko maailman kanssa. (Ja kuitenkin pidän aiheesta blogia, eh.)

Minulla on kuitenkin ihan kohtalaisen hyvä fiilis tällä hetkellä. Sen lisäksi, että olen istunut takapihalla humalassa (siinä kasvissa) sekä lupiinipuskassa, olen mm. treenannut täydellisen nudemeikin tekoa ja kuunnellut pitkästä aikaa musiikkia oikein kunnolla. Superpitkällä fiilistelysoittolistalla on ollut esimerkiksi Calexicoa, Mew'ta, Brightboyta, Kemopetrolia ja Scandinavian Music Groupia. Rakkautta.

Day 22 - A song that you listen to when you’re sad

En pysty ymmärtämään, miksi Ihmepoika jäi unohdetuksi yhden pikkuhitin ihmeeksi, mielestäni Valvoja on hienoimpia suomipop-kappaleita ikinä. Pidän sen sanoituksista kovasti, ne ovat yhtä aikaa haikeat, katkerat ja toiveikkaat.

3 kommenttia:

  1. Ihana tuo viimonen kuva <3 Miksei miedänkin takapihalla voi kasvaa lupiineja?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi, noh, ainakaan sull ei ala soimaan Villejä lupiineja päässä aina kun katsot ikkunasta pihalle :)

    VastaaPoista