tiistai 8. kesäkuuta 2010

The routine bites hard

Väsyttääää.

Olen ollut viime viikon keskiviikosta saakka töissä (teen sijaisuuksia äitini työpaikalla) ja viikonlopun olin Helsingissä serkkuni ylioppilasjuhlissa. Ihan uskomatonta, miten rankalta tuollainen rupeama "normaalia elämää" tuntuu. Lähinnä siis sitä sosiaalista elämää, työni keittiöllä nyt ei hirvittävän vaativaa edes ole. Nyt on täytynyt olla melkein koko ajan ihmisten kanssa tekemisissä, yksin ei ole saanut olla hetkeäkään. Tuntuu, ettei enää jaksaisi olla reipas ja sosiaalinen.

Huominen on onneksi viimeinen työpäivä, mutta töistä pitää mennä suoraan terapiaan ja sen jälkeen vielä tallille. Torstaina saan onneksi olla yksin ja vaikka nukkua koko päivän ihan rauhassa, oi autuutta! Parempaa postausta siis luvassa kunhan olen taas vähän vähemmän väsyksissä :) Tahdon ainakin kuvata asun, jossa juhlin serkun valmistumista, tykkäsin siitä kovin!

Day 16 - A song that you used to love but now hate

Ei tule mieleen yhtäkään sellaista kappaletta! Valitsin kuitenkin Kaija Koon (järisyttävän...) Tinakenkätytön. Siihen liittyi aikaisemmin hurjan hauskoja muistoja ja tunnelmia, mutta koska se liittyy vahvasti henkilöön, joka petti luottamukseni hyvin, hyvin törkeästi tulee sen kuulemisesta nykyään vain paha olo.

2 kommenttia:

  1. Nuo on niin ärsyttäviä että jos joskus tykkäät joistakin kappaleista ihan älyttömästi ja myöhemmin siitä tulee vaan huonoja muistoja mieleen ;/. Juuri tapauksissa missä joku biisi liittyy johonkin henkilöön tai elämäntilanteeseen/hetkeen/muistoon mikä ei ole sieltä kivoimmasta päästä.

    Itsehän tykkään niiiin Kaija Koon joistakin kappaleista (olen käynyt keikallakin ^^), tämä on yksi klassikkosuosikeista mitä tykkään soitella jos olen lähdössä baareilemaan :).

    VastaaPoista
  2. Heh, minusta Kaija koo on lähinnä jotain järkyttävää :D Mutta tuo kappale oli kiva kun siinä oli se oma tunnearvonsa.

    VastaaPoista