sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Wanted: pelipuku!

En lämpene kuumana käyvälle haalarimuodille: en ole nähnyt vielä yhtään pitkälahkeista haalaria, josta ei tulisi mieleen yöasu tai sähkömiehen työhaalari. Shortsihaalareihin eli playsuiteihin olen sen sijaan tuntenut kasvavaa vetoa, joka on tällä hetkellä yltynyt pakottavaksi tarpeeksi omistaa sellainen.

UntitledFashion Trends & Styles - Polyvore


Looks like it's Polyvore time again! Toisin sanoen kokosin kollaasin kuolatakseni shortsihaalareita. Yllä olevasta kollaasista huolisin kaikki omakseni (myös sen pääskynmuotoisen ilmoitustaulun!). Kaikkein eniten sydäntä lämmittää keskirivin kolmikko - ihania!

pelipuku

potkuhousut

En oikeastaan saisi ostella vaatteita tai muuta turhaa - tatuointiaikaani on reilu kuukausi mikä tarkoittaa ankaraa loppukiriä rahansäästössä. Tajusin kuitenkin, että minullahan on ihan oikeasti tarve playsuitille - mammani täyttää 80 ja tarvitsen pienimuotoisiin juhliin asiallista päällepantavaa. Juhlat ovat kuitenkin pian tatuointiaikani jälkeen, ja koska tatuointi tulee reiteen, en luultavasti pysty vielä tuolloin pukeutumaan farkkuihin tai tiukkaan hameeseen.

Kun keksin tämän tarpeen, aloin etsimään mieluista shortsihaalaria tosissani. Eksyin Boohoo.com-verkkokauppaan, missä oli ihan naurettavan halvalla älyttömän hienoja vaatteita. Rakastuin noihin kahteen ylempänä olevaan shortsihaalariin kovasti ja sormeni alkoi jo hapuilla tilausnappia - kunnes huomasin niistä olevan jäljellä vain isoja kokoja.

Damn!

Shortsihaalarin etsinnät siis jatkuvat. Edullisista ja hienoista versioista nettikaupoissa saa vinkata :)

Day 20 - A song that you listen to when you’re angry

Hassua miten iso päättämisenvaikeus tässä tuli! Yleensä silloin, kun olen ihan kunnolla vihainen, lähden mp3-soittimen kanssa raivolenkille. Näitä hetkiä varten on sitten valikoitunut paljon hyvää rokkia, joita kuuntelen vaihdellen vihan laadusta johtuen :D Attentaatti on loistava kappale, erityisesti kohta "vitut tää oo mikään pursiseura" on viehättävä. Attentaatti on myös yksi maailman parhaita livekappaleita!

4 kommenttia:

  1. Mä en tiiä yhtään mitä mä noista ajattelisin. Ne on ihan hienoja, mutten oikein tiedä sopisiko tuollainen minulle ja millaisiin tilanteisiin... Bubbleroom.com osoitteesta löytyy outlet ja ale osastolta tosi paljon halpoja vaatteita ja vielä tosi hyvännäköisiä. En ole kyllä vähään aikaan käynyt siellä katselemassa, joten en osaa sanoa onko siellä tuollaisia mitä etsit.

    VastaaPoista
  2. Bubbleroomin olinkin unohtanut, täytyy käydä katsomassa :)

    VastaaPoista
  3. Muakin vähän haluttais tommonen, mut en tiiä meniskö mul hermo aina vessassa käydessä. Sit pitäis kans aina miettii etukäteen meinaako mennä sinä päivänä vaikka puistoon istumaan, koska ei kuitenkaan huvittais riisuutuu lähes alasti aina ku kusee puskaan.

    VastaaPoista
  4. Peps, eikä :D Enhän mä ole edes ajatellut asiaa tuolta kannalta!

    VastaaPoista