tiistai 1. kesäkuuta 2010

A heavy cross to carry alone

Huvitti postata nyt. En kuitenkaan muistanut ottaa kuvia mielessä ollutta aihetta varten, joten kaivelin kuvia viime kesältä.

fisk 003

Otin viime kesänä ihan ennätykselliset määrät aurinkoa, ja olinkin sitten melko ruskea. Tämäkin on otettu muistaakseni vasta kesäkuun loppupuolella. Hiuksetkin oli tuolloin kivat ♥

pers 042.b

Elokuuta, masistelua ja ekoja päiviä medusan kanssa! Kuvakulma kertoo paskafiiliksen lisäksi siitä, että huuleni oli melkoisen turvoksissa (ylhäältä katsottuna en näyttänyt ankalta).

svennebanan 003

Siwa on kiva + kivat kiharahiukset :< + liian lyhyet kulmakarvat. Tässä en kyllä näytä yhtään ruskettuneelta, mutta se johtunee salamasta, joka on näköjään tasoittanut ihoakin mukavasti. Hohoo.

wacuim 002

Okei, nyt tuli aika ikävä tuota tukkaa. Nyyh. Ehkä otan joskus uusiksi. Olisi kyllä paljon muitakin ideoita... ja nykyisessäkin viihdyn! Pitäisikö siirtyä suosiolla peruukkiin?

Day 14 - A song that no one would expect you to love

Tätä en ehkä ihan olisi itsekään odottanut, vaikka musiikkimakunu kohtalaisen laaja onkin. Gossipin se eka hitti (Love Long Distance?) oli lähinnä ärsyttävä. Heavy Cross sitten iski kyllä kahta kovempaa! Tosin sekin radiosoitosta vähän viiveellä, niinkuin melkein kaikki musiikki.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti