keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

One Flew Over the Cuckoo's Nest

Eilisilta ja tämä päivä ovat olleet varsin havainnollistavia esimerkkejä vuorokausirytmistäni: tulin yhdeksän jälkeen tallilta väsyksissä, datailin päämäärättömästi ja aivot narikassa. Yhdentoista aikaan aloin katsoa elokuvaa (Yksi lensi yli käenpesän), jonka jälkeen jälleen aivotonta nettisurffailua, joskin tällä kertaa päämäärällä: seikkailin pitkin nettikauppoja shortsihaalareiden perässä. Nukkumaan menin kahden jälkeen ja heräsin yhdeltätoista nälkäisiin kissoihin sängyssäni. Ruokittuani kissat menin ihan vähäksi aikaa takaisin sänkyyn makailemaan - ja heräsin kahdelta. Lääkkeiden ansiosta 12 tunnin yöunet eivät ole edes pitkät. Päivä meni tietokoneella, meikkaillessa ja kaupassa käydessä. Äsken söin ja nyt olen tässä.

Tässä kuitenkin shortsihaalarietsintöjen tuloksia eli suosikkejani:

h7

h5

h4

h3

h1

h2

Nyt kun vielä osaisi päättää! Noiden etsiminen nettikaupoista oli muuten ärsyttävää: niitä kun nimittäin esiintyi kaupasta riippuen nimikkeillä playsuit, jumpsuit, overall, onepiece ja romper. Koita siinä sitten keksiä minkä sanan kirjoitat kaupan hakulaatikkoon!

Yllä mainittujen lisäksi viime päiviini on kuulunut myös niistäminen, olen nimittäin saanut jostain aika mojovan kesäflunssan (olen välillä varma, että taudit tarttuvat blogistaniassa, HeidiB on nimittäin myös valitellut flunssaa). Pää on täynnä räkää, mutta lähden joka tapauksessa nyt talleilemaan ja palailen sieltä jälleen väsyneenä yhdeksän jälkeen kotiin. Näkemiin!

Day 21 - A song that you listen to when you’re happy

The Cat Empire - In My Pocket

2 kommenttia: