lauantai 12. kesäkuuta 2010

Hevosentäyteinen viikonloppu ja hieno aika postata

Taisin viime postauksessa iloita siitä, että saisin vähän levähtää. No, suunnitelmat meni vähän uusiksi kun hevoseni alkoi torstaina näyttää varsin huolestuttavia sairauden merkkejä. Hevo oli onneksi vain päättänyt pelästyttää meidät pahemman kerran, eikä mitään isoa vaivaa edes ollut, mutta viimeiset kaksi päivää ovat kuitenkin kuluneet suurimmaksi osaksi tallilla hevosta valvoen ja eläinlääkäreitä odotellen. Tilanne on nyt oman hevosen kohdalla jo hyvä, mutta viikonloppu kuluu kuitenkin tallilla. Siellä kun on käynnissä aika iso kisatapahtuma, jota seurailen ja olen myös vähän töissä.

Tänä iltana olen kuitenkin saanut ottaa melko rennosti ja kuluttaa aikaani saunomiseen, leffan katseluun ja kissanruuan kanssa hifistelyyn.

ruokaa 001

Katit saivat ilta-annoksiinsa normisetin keitettyä jauhelihaa ja purkkiruokaa suhteessa 50:50 ja lisäksi lusikalliset maustamatonta jugurttia kastekkeeksi sekä kaiken päälle kunnon palaset sydäntä. Kyllä kelpasi.

Illan leffa oli The Machinist, jonka suosittelen lämpimästi katsomaan. Huikean vangitseva leffa. Ja vähän pelottava myös.

Nyt taidan ottaa kissan kainaloon ja mennä nukkumaan. Hyvää yötä!

Day 17 - A song that you hear often on the radio

En ole varmaan vuoteen kuullut, mutta vaikka en Radio Novaa itse kuuntelekaan, joudun joka kesä törmäämään takuuvarmasti Tomas Lediniin.

2 kommenttia:

  1. Meillä ei ollakaan vielä sydäntä kokeiltu, mutta maksa oli ainakin suuri hitti :). Voisi tuota sydäntä vaikka kokeilla, varsinkin nyt kun kissa voisi tarvita hieman lohduttelua kun on nykyään eunukki :D

    VastaaPoista
  2. Laura: Voi kissa parkaa! :) Meillä taas ei ole maksaa vielä kokeiltu, mutta sydäntä syötetään raakana aina silloin tällöin varsinkin Ensiolle, joka ei pääse hiirestämään. Pitäisi pysyä hampaiden vähän paremmassa kunnossa.

    VastaaPoista