lauantai 8. toukokuuta 2010

Kallis lasti

Junamatkalla Helsinkiin huomasin, kun joku vanhempi mies meinasi unohtaa laukkunsa junaan. Totesin, että eipä moinen olisi mitenkään ihmeellistä minullekaan (unohdin tässä taannoin, että hevosellani on nykyään tarhakaveri - jätin hevostani tarhasta hakiessani portin auki.... Sitten ihmettelin, että miten tuo yksi tuossa vapaana seikkailee), ja ajattelin siinä, että onneksi en kuljeta laukussani mitään arvokasta/korvaamatonta....

päk 002

...kunnes muistin täytenä tursuilevan meikkilaukkuni. Säilytän aika isoa osaa meikeistäni aina suht isossa meikkilaukussani, ja se kulkee yleensä myös matkoilla kokonaisuudessan mukana.

Tänään tein inventaarion meikkilaukkuuni (heitin menemään mm. kolme vanhaa ripsaria) ja samalla selvitin, että miten kallista lastia minä mukanani oikein kuljetan.

päk 004
Pöydälle kasattuna määrä näyttää pienemmältä kuin onkaan

Meikkilaukkuni sisältö koostuu ihan vain paria poikkeusta lukuunottamatta markettikosmetiikasta ja EDM:n halvoista mineraaleista. Siitäkin huolimatta meikkilaukkuni sisällön arvo oli noin 250 euroa! (Osan hinnoista jouduin arvioimaan kun en tarkkoja hintoja muistanut.) Aikamoinen määrä rahaa jos laukku sattuu vaikka matkalla katoamaan...

päk 006

Päätin sitten kokeeksi kasata tuollaiseen pienempään pussukaan mahtuvan matkasetin, joka sisälsi päivittäin tarvittavat meikit (mineraalipohja, peiteaine, valokynä, ripsari, pari kajalia, kulmakynä) ja lisäksi tarvikkeet simppeliin juhlameikkiin (muutama luomiväri, eyeliner, huulikiilto). Tämänkin setin hinnaksi tuli siveltimineen lähes sata euroa!

Eipä tule kyllä helposti ajatelleeksi, minkä arvoista tavaraa kosmetiikka on kun sitä suuria määriä kuljettaa mukanaan. Minulla kun siis tosiaan on lähinnä markettimeikkejä, voin vain kuvitella millainen arvo vastaavalla määrällä selektiivistä kosmetiikkaa olisi.

Sitten asiasta vatutukseen. Tänä aamuna muistin nimittäin mitä minun olisi pitänyt Helsingin reissulta ostaa.

RAGEholick

Niinpä niin. Kuivashampoota! Fakin Rockaholickini lakkasi sitten toimimasta lopullisesti ja sylki päähäni vain jotain märkää liejua sen kuivashampoon sijaan. Hitto. Nyt olen sitten ilman kuivashampoota, ja minä kun ehdin itseni tuolla ylihinnoitellulla brändimömmöllä koukuttaa. Eikä tästä kolmen pankkiautomaatin kaupungista (!) sellaista tietenkään saa. Pöh.

Day 06 - A song that reminds of you of somewhere

Akcentin Kylie soi ahkerasti paikallisessa alaikäisten diskossa ekana kesänä kun kävin siellä (15-vuotiaana :')). Kappale on ällöttävistä sanoituksistaan huolimatta mainio tanssibiisi, ja aina kun kuulen sen, palaa mieleeni elävästi kyseinen teinihelvetti, kokikseen laimennettu viski, savukoneen pölyn tuoksu ja paleleminen kun säällä kuin säällä piti pukeutua toppiin.

3 kommenttia:

  1. Biozellin kuivashampoota saa ihan Prismasta (ainakin täällä) ja myös Swis O Paria ja ehkä Klippotekiakin saattaa löytyä. Itse en muuten ole edes koskaan kokeillut tuota legendaarista TiGiä vaan olen ihan suosilla aina tyytynyt halvempiin ;)

    VastaaPoista
  2. HeidiB, ajattelinkin, että käyn katsastamassa Prisman ja Citymarketin valikoimat seuraavan kerran kun pääsen tuohon lähimpään vähän isompaan kaupunkiin. Meidän kaupungista kun ei niitäkään löydy :>

    VastaaPoista
  3. Hahaha mun meikkilaukku näyttää samalta kun matkustan paitsi että siellä on lorkut ja diorit ilosesti sekasi :D Paljonkohan sen hinnaksi tulisi.

    VastaaPoista