sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Wanted/needed

Polyvore hyökkää jälleen! Olen lähdössä tiistaina äipän kanssa risteilemään tarkoituksena viettää keskiviikko Tukholmassa. Matkan päätarkoitus oli shoppailu, mutta koska tatuointiin on nyt säästettävä varsin ankarasti, täytyisi shoppailut pitää vähäsinä. Minulla on kuitenkin muutamia asioita, joita ehdottomasti tarvitsisin (tai haluaisin) ja näpertelin niistä tuollaisen kollaasin (jota Blogger ei suostunut keskittämään, hmph).

Untitled

Farkkupaitaa olen halunnut jo pidemmän aikaa. Sellaista pehmeää ja vaaleaa sekä tarpeeksi pitkää, että sitä voi pitää pelkkien legginssien kanssa. Elämässäni on ehdottomasti farkkupaidan mentävä aukko.

Perustoppeja ja -t-paitoja tarvitsen ehdottomasti lisää. Sellaisia hyvänmallisia yksivärisiä, joita voi pitää oikeastaan minkä kanssa ja missä vaan. Minulla on yksi pitkä tummanharmaa luottoteeppari, joka sopii kaiken kanssa ja joka päällä näytän aina hyvältä, mutta se alkaa olla jo niin kulunut, että tarvitsisin kovasti sille seuraajan. Mielellään parikin.

Hiuspantoja tahtoisin myös lisää. Ne ovat varsin käteviä silloin, kun otsatukka on litistynyt ratsastuskypärän alla eikä sitä voi pitää auki. Kiva panta vie sitäpaitsi kätevästi huomion itseensä silloin kun hiukset eivät jaksa olla edustuskunnossa.

Myös pari vyötä tulisi tarpeeseen. Ainakin joku leveä vyö olisi hyvä olla olemassa, ettei aina tarvitsisi pitää sitä yhtä ja samaa.

Pöllöpipo ei ole tarvelistalla, mutta pääsi kuvaan koska oli niin söpö :)

Day 09 - A song that you can dance to

Alejandro Sanzilla on universumin täydellisin ääni! Suurimmaksi osaksi miehen musiikki on kuitenkin ärsyttävää radionovaballadiosastoa, mutta Try to Save Your Song on ihan tanssittava.

2 kommenttia:

  1. Noita farkkupaitoja lukuunottamatta voisin ottaa kaikki noista itsekin. Tai siis noita pitkähihaisia paitoja tarkoitin, en ole varma onko tuo yksi farkkua vai ei. Yleensä kun löydän tuon tyyppisiä vaatekappaleita niin ne ei istu ollenkaan. :(

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana toi pöllöpipo! :D

    VastaaPoista