perjantai 21. toukokuuta 2010

Home, where my music's playing

Lääh, kotona ollaan Tukholmareissulta. Viihdyn nykyään reissussa hyvin, tuntuu, että saa lomaa siitä omasta olosta ja masennus jää taka-alalle ja voi olla taas normaalisti. Useamman päivän reissujen jälkeen huomaa kuitenkin vähän pingottaneensa sen mielialan kanssa (vaikkei välttämättä tietoisesti), väsy iskee viimeistään sitten kun pääsee kotiin. Tänään onkin ollut aika lailla veto poissa.

Mukavaa siis kuitenkin oli, myös sää salli Tukholman päässä vaikka sadetta olikin luvattu. Ostoksiakin tuli tehtyä, mutta aika lailla tarpeiden rajoissa :) Nämä vaatteet tarttuivat mukaan:

ärshfgl 004
Oasis

Se farkkupaita! Katselin montaa versiota ennen kuin täydellinen löytyi: Topshopissa toinen oli liian lyhyt ja toinen liian kirkkaan sininen, MQ:ssa ei löytynyt kokoja, JC:n version hihoja en saanut käärittyä ja Monkin paidat olivat väärän värisiä. Oasiksessa tärppäsi viimein, ja tuohon olen kyllä ihan supertyytyväinen!

ärshfgl 008
H&M

ärshfgl 005
Oasis

Perustoppejakin löytyi. Nudenväristä toppia olen etsiskellyt jonkin aikaan, ja Oasiksessa sattui silmään sopiva. Tuon materiaali on ohutta ja pääntien kanttaukset ovat satiinia, joten tuo menee jakun alla juhlavammassakin tilaisuudessa. Monikäyttövaate siis. Vielä jäin vähän kaipaamaan sellaista pitkänmallista yksiväristä t-paitaa.

ärshfgl 010
Bikbok

Hah, näyn antaneen lopullisesti periksi leggingssimuodille! Noh, tuntuu minusta yhä vähän hölmöltä kulkea ihmisten ilmoilla kalsareissa. Halusin mustat tuollaiset lähinnä uutta farkkupaitaani ajatellen, ja Bikbokista sai kahdet yhden hinnalla.

Day 10 - A song that makes you fall asleep

Kuuntelen yleensä musiikkia mp3-soittimelta mennessäni nukkumaan ja mm. tämä kappale soi usein. Tämä ei siis ole tässä kohdassa siksi, että se olisi tylsä vaan koska se on upea kappale, jossa on rauhallinen mutta riipivä (ja ehkä vähän kaoottinen tunnelma. Radiohead - How to Disappear Completely.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti