torstai 6. toukokuuta 2010

When was the last time you ran into the night

Kas vain, en ole postannut yli viikkoon. Johtuu siitä, että ensin olin Helsingissä, sitten olin kipeänä (olin kyllä myös Helsingissä kipeänä) ja sitten ei vain mikään oikein huvittanut. Noh, nyt ollaan takaisin langoilla. Itse asiassa olen värkkäillyt blogin kanssa koko päivän. Huomasin nimittäin Helsingissä isäni koneella, että blogin taustakuva ei toimi leveällä näytöllä niinkuin pitäisi. Hmph. Tätä olen yrittänyt korjata koko päivän, tuloksetta. Tuplahmph ja paljon kirosanoja. En ymmärrä miten se voi olla niin vaikeaa ja miksi se ei onnistu mitenkään päin @#!$!!! Taidan yrittää vielä huomenna ja luopua koko taustakuvasta mikäli se ei ota onnistuakseen. Hmphmphmph!

Pakko myös kysyä teiltä, että miten tuo banneri teidän koneillanne näkyy? Minulla se nimittäin näkyy niinkuin tarkoituskin, eli bannerin tausta on samanvärinen kuin blogin tausta. Isäni koneella se kuitenkin näkyi jostain syystä sillä lailla, että bannerin pääskyt ja muu sälä oli tummemmalla pohjalla kuin blogin tausta. Äärrrrrrrrr en ymmärrä miten se on mahdollista kun olen säätänyt blogin ja bannerin taustat html-värikoodilla, eli niiden pitäisi olla samat. Mutta siis, miten teillä on?

No, olisi kuitenkin vähän Helsinkireissukuulumisia. First things first, koko reissun tarkoitushan oli nimittäin tatuointiajan varaaminen. Minulla on ollut kuva mielessä ties kuinka kauan, ja nyt alkaa rahatilanne olla sellainen, että uskalsin varata ajan (vaikka hinta-arvio kyllä oli vielä isompi kuin odotin, iiks). Aika meni heinäkuun lopulle, mutta kiva vaan kun on jotain odotettavaa. Olen oikeastaan itsekin yllättynyt tästä kivasta odotuksen tunteesta, ja siitä, miten innoissani asiasta ole. Jee!

En jaksanut kierrellä kauppoja Helsingissä, osin säästösyistä ja osin siksi, että vointini ei ollut huippuluokkaa. Pari tarpeellista ostosta tuli kuitenkin tehtyä.

kyynel 003
Tarkennus päin seinää (!) mutta eiköhän siitä selvän saa.

No, jos tarkkoja ollaan niin vain toinen taisi olla oikeasti tarpeellinen. OPIn Nail Envy nimittäin. Kynteni ovat olleet varsin huonossa kunnossa, joten ajattelin hankkia kynnenkovettajan. Nail Envy on varsinainen kulttituote, jota kehutaan niin älyttömän paljon (mm. Virve ylistää kyseistä tuotetta) että halusin kokeilla, onko tuote tosiaan ylisanojen sekä hurjan hintansa (27 e) arvoinen. Raporttia siis luvassa.

Toinen pullo kuvassa on Orlyn Matte Top -päällyslakka, jonka investoin mattalakanhimoissani. Tämä on ihan kiva, mutta olisi ehkä kuitenkin pitänyt hommata jostain se Essien versio. Orly ei ehkä ole tarpeeksi mattainen. Paitsi jos sitä lataa kynnelle hillittömän kerroksen, mutta sitten lakan väri kärsii. Hmph sillekin.

öögat 005.2

öögat 009

Håhoo, ensimmäiset meikkikuvat tässä blogissa! Noh, näitä tuskin tulee mitenkään hillittömästi tulemaan tulevaisuudessakaan, koska kamerani on mitä on eivätkä meikkaustaitoni ole lähelläkään sitä tasoa mitä useissa muissa meikkiblogeissa. Nyt kamerani kuitenkin sai meikin vangittua ihan ookoosti, joten jaan nämä kuvat :)

Meikin väriyhdistelmää tulen luultavasti käyttämään vastaisuudessakin, vaikken mikään suuri violetin ystävä olekaan. Meikissä on siis käytetty osaa uusista mineraaleistani sekä Urban Decayn shokkiviolettia Flash-sävyä, jota halusin kokeilla käytännössä. Flash löytyy silmän alaulkonurkasta, ja on luonnossa vielä kirkkaampi kuin kuvassa.

Meikissä käyttämääni varjostustapaa (tai siis useiden sellaisten yhdistelmää) en varmasti tule käyttämään uudestaan. Varjostukset ja korostukset loivat silmän ollessa auki järkyttävän illuusion turvonneesta kulmaluusta, ja kun tämä yhdistettiin siniviolettiin väriin, näytin turpiinsaaneelta. Ei siis ihan toiminut :D

05 - A song that reminds you of someone

Kerkko Koskisen Sateentekijä muistuttaa monella tavalla entisestä poikaystävästä, joka merkitsi minulle enemmän kuin kukaan poika koskaan, mutta osoittautui täydellisen kusipäiseksi.

3 kommenttia:

  1. Minulle ainakin tuo bannerisi näkyy niinkuin sanoit että sen kuuluisi näkyä.

    Meikki näytti todella hyvältä. Olen itsekin harkinnut, että jos alkaisi enemmän kokeilemaan noita mineraalimeikkejä,mutta kun ne tuppaa olemaan niin saakelin kalliita. Olen meinaa ainakin maybelineen "mineraali"meikkivoiteesta tykännyt kovasti kesä käytössä. Naama on tasainen, muttei kuitenkaan tukittu täysin. :)

    VastaaPoista
  2. Laura, okei, no hyvä että sinne näkyy oikein :) Itse olen suosinut juuri Everyday Mineralsia aika pitkälle niiden hinnan vuoksi - tuossakin meikissä käytetyt luomivärit sain ilmaiseksi :D Meikkipohjatkin ovat siellä markettimeikkien tasolla, mutta kestävät puolet kauemmin.

    VastaaPoista
  3. I've been relying on the Date & TimeCalculator to keep my schedule in check, and it's been a game-changer! From planning meetings to tracking deadlines, this tool has simplified my life in so many ways. Its user-friendly interface and precise calculations make it a must-have for anyone looking to manage their time effectively. Highly recommend giving it a try!"

    VastaaPoista