sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Kynsilakkaorgasmi

Heti alkuun täytyy olla vähän ärsyyntynyt: siitä on todella kauan, kun törmäsin jossain ulkolaisessa kynsiblogissa kahteen Essien lakkaan, joihin ihastuin palavasti. Nämä kaksi olivat Mint Candy Apple sekä päällyslakka Matte About You. Ajattelin, että hitto, nyt on kyllä pakko saada mintunvihreä kynsilakka ja mattapäällyslakka. Tämä oli siis silloin, kun nuo lakat olivat ihan uusi juttu, ja kyllä harmittaa etten tilannut niitä heti silloin jostain. Nyt niistä kumpaisestakin on tullut joka toisessa blogissa hehkutettu muoti-ilmiö, ja nyt kun viimein sain sen mintunvihreän kynsilakan käsiini, tunnen itseni pahimman luokan sopuliksi. Hmph.

lassi

Olin eilen käymässä Tampereella, ja kun Kicksissä silmiini osui China Glazen mintunvihreä kynsilakka, oli se pakko ostaa kaiken tämän haikailun jälkeen. Se näytti kyllä pullossa aika mitäänsanomattomalta, paljon hailakammalta kuin Essien versio. Halusin kuitenkin ostaa sen, ja voi jehna että hämmennyin kun lakkasin sillä tänään! Mitäänsanomattoomuus ilmeisesti johtui vain siitä, että paksua lasia oleva pullo himmensi tuota väriä aika paljon, tämä kun on kynsillä oikein kunnon hammastahnavihreä, joka oikein hyppää silmille. Melkein jopa häiritsevää :D

Tämän postauksen vertailukuvan jälkeen ei muuten yhtään harmita, että ostin tuon Re-Fresh Mintin Essien Mint Candy Applen sijaan. Mint Candy Apple on jotenkin turhan sininen. Re-Fresh Mintin oikeaa väriä taitaa muuten olla mahdoton saada ikuistettua, se näyttää kaikissa netistä löytyvissä kuvissa tosi hailakalta.

kunkari 017

Sitten vähän lisää ärsyyntyneisyyttää: juuri kun pääsin kehumasta, alkoi Rockaholic-kuivashampoo temppuilla >:F Tyhjentymistemppuaan se ei suorittanut, onneksi. Sen sijaan se alkoi jotenkin tukkeutumaan, ja sylkee välillä ulos vain jotain märkää, eikä ollenkaan sitä puuterihommaa. Homma hoituu yleensä sillä, että otan suuttimen pois ja tökin neulalla randomisti kaikkiin mahdollisiin reikiin. Tämä siis auttaa hetkeksi, jos auttaa (aina ei, silloin on tökittävä lisää). Aika turhauttavaa, jos kiireessä haluaa saada hiuksiaan edes suunnilleen edustuskelpoiseksi, ja sitten pitää joka välissä tökkiä neulalla ja toivoa että purtilo suvaitsee toimia. Ärrr.

Sekavan postauksen päätteeksi sopii sekava kappale loistavilla lyriikoilla. Tai toisinpäin.


Kynsilakkakuva täältä

3 kommenttia:

  1. Nyrpistän melkein nenää aina kun näen Rockaholicin kuvan jossakin :D! Minulta loppuu juuri tuo BA:n kuivashampoo mutta onneksi Toni&Guyta on vielä jäljellä <3. Molemmat "pesevät" minusta paaljon paremmin kuin rockaholic.

    Ostin myös minttukynsilakan mutta se ei ole yhtään minun juttuni, teki sormistani jotenkin elottomat ja kylmän näköiset :/.

    VastaaPoista
  2. Ihan turha tuntea itseään sopuliksi, jos juttu sellainen mistä itse tykkää niin mikäs siinä. Vaikka noista lakoista on tullutkin jonkinlainen muoti-ilmiö niin kenelläkään en ole oikeasti tähän päivään mennessä niitä nähnyt. Ihmiset on oikeasti aika nöösejä käyttämään tuollaisia asioita.

    Hmh, saisit varmaan uuden jos veisit ton kuivashampoon ostopaikkaan. Kannattaa ainakin kokeilla. :)

    VastaaPoista
  3. Panda: Juu, taidanpa minäkin kokeilla jotain muuta, jos vain saan tuon Rockaholicin kulumaan loppuun :)

    Anonyymi: Tuo on kyllä varsin totta! Ja palauttamista en ole ajatellutkaan, pitääpä katsoa jos ottaisin sen mukaan seuraavalla Helsingin reissulla :)

    VastaaPoista