sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

19


Aika hämmentävät olotilat, vuosi sitten oli elämä normaalia ja vietin synttäreitäni vuokramökillä kaverien järjestämissä juhlissa.

18-v ja miten niin äreä

Tänä vuonna istun synttäri-iltanani yksin kotona siinä jo useasti mainitussa Hello Kitty -kylpytakissa ja syön suklaamunia. Tästä ette varmaan kaipaa kuvatodisteita :)

Vitutusangsti-itsesäälijne voisi tulla tähän, mutta iloitsempa sen sijaan lahjastani. Blogeja selailessa on vaikea välttyä törmäämästä houkutteleviin ruokaohjeisiin. Ja vieläkin vaikeampi välttyä törmäämästä herkullisiin smoothieohjeisiin, joita tekisi kovasti mieli päästä kokeilemaan! Mutta koska joku peelo (enminäainakaan) pesi yleiskoneen kulhon liian kuumalla tiskikoneessa, ja koska joidenkin yleiskone on typerä ja pyörittää kannusekoitinta vain kun se hiton kulho on paikoillaan, ei smoothientekolaitetta ole tässä taloudessa ollut. Niinpä olen jo parin kuukauden ajan hienoisesti vihjaillut äidille, josko sellainen voisi kotiimme jossain vaiheessa saapua...


...ja kuinka ollakaan, nökötti pöydällämme tänään tämmöinen :D Nyt vain smoothieohjeita kaivelemaan.

Sellainen pikku juttu tuossa on, että se ei ole söpön värinen. Ajattelinkin, että jos löydän jostain sopivaa maalia, maalaan tuon metallisen osan tuosta söpön väriseksi. En ole kyllä vielä päättänyt mikä se väri on, mutta pirtelövehkeen ei kuulu olla tyylikkään rosterinen!


Lisäksi olen saanut isältäni niin ikään hienovaraisesti vihjaillen uudet ratsastushousut. Farkkuratsastushousut/ratsastusfarkut/pillifarkut kokopaikoilla. Olen ihan liekeissä noista. Nojoo. Loput lahjat olenkin sitten saanut rahana, jonka olen sitten vistusti säästänyt HUIPPUSALAISEEN projektiini (joka ei ainakaan ole tatuointi ♥_____♥)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti