tiistai 16. maaliskuuta 2010

Vuoden paras biisi + ripsarilöpinää


Kuuntelen aika vähän uutta musiikkia, ja jos joku tämän vuoden puolella pistää paremmaksi niin jo on kumma. Erityisesti iskee laulajan ääni, joka kuulostaa melko paljon The Verven Richard Ashcroftilta!

(Oikeastihan perustin tämän blogin vain siksi, että saisin änkeä tänne kaikki kosmetiikka- ja musiikkihehkutukset joita kukaan ei jaksa kuunnella)


Ostin taannoin Max Factorin False Lash Effect -ripsivärin, jota mm. Ostolakossa-blogin Virve on ylistänyt. Aioin ensin tehdä tästä ihan kunnon postauksen ja vertailla MF:n Masterpiece-ripsariin, mutta en sitten jaksanutkaan :D Minulla ei nimittäin ole tästä sen kummemmin sanottavaa, joten totean vain, että Masterpiece ja FLE tekevät ripsissäni (melko pitkät ja kohtuullisen tuuheat, luonnontaipuisat) oikeastaan samanlaista jälkeä. Tykkään molemmista!

Pakko kuitenkin moittia FLE:tä sen harjasta. Ensimmäinen ajatus putkilon avattuani oli "JESSUS MIKÄ JÖÖTI". Se on siis varsin iso, mikä kyllä karsii melkoisesti ripsarin käyttömukavuutta. Enkä edes ymmärrä että miksi ihmeessä sen täytyy olla niin jumbopaksu, ne harjakset kun ovat kuitenkin samaa pituusluokkaa kuin Masterpiecessä.

Sudit. FLE vasemmalla.

Kököstä harjasta huolimatta aion kuitenkin ostaa jatkossa False Lash Effectiä kestosuosikki Masterpieceni sijaan hinnan takia. FLE-putkilo maksaa pari euroa enemmän kuin Masterpiece, mutta on silti litrahinnaltaan huomattavasti halvempaa ison kokonsa vuoksi: massaa putkilossa on 13,1 millitraa (Masterpiecessä sitä on vaivaiset 4,5 ml!).

Loppuun vielä superupea taidekuva, hehe.


Mulla tuli eilen verta nenästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti