torstai 18. maaliskuuta 2010

Tahmatassu eiku lähmäkäsi


Olen tähän asti säilyttänyt kynsilakkojani ym. käsienhoitosälää meikkikaapissani vessassa. Lakkaan kuitenkin kynsiäni yleensä tietokonepöydällä, koska siinä hoituu lakan kuivattelu kätevästi dataillen ilman että täytyy siirtyä paikasta toiseen (hurja urakka meidän rivitalokolmiossamme). En ole mikään järjestyksen ihminen, ja tavaroiden paikoilleen palauttaminen on minulle tuntematon käsite, joten lakkapullot ym. välineet ovat sitten ajelehtineet epämääräisiä aikoja ympäri tietokonepöytää kunnes olen jaksanut viedä ne takaisin vessan kaappiin.

Kynsikamaa oli taas kertynyt datausnurkkaukseeni melkoinen määrä, ja tänään vähän siivoillessani ajattelin kuskata ne jälleen sinne vessaan. Rupesin siinä lakkapulloja kootessani kuitenkin miettimään että minkä ihmeen takia minä säilytän niitä siellä vessassa, kun siellä en niitä kuitenkaan ikinä käytä. Samaan aikaan mieleeni tuli myös sukulaiseltani jonkin aikaa sitten saamani vanha söpö puulaatikko, jolle en ollut keksinyt oikein mitään käyttöä ja tajusin, että sehän olisi kokonsa puolesta varsin hyvä tämänhetkiselle kynsienhoitoarsenaalilleni. Ja tadaa, ongelmat ratkesivat! Kynsilakat ym. majailevat siis nykyään tietokonepöydällä laatikossa (tulostimen vieressä oli sitäpaitsi laatikolle sopiva kolo.)


Kaikkiahan tietysti kiinnostaa, mitä tuo laatikko pitää sisällään, joten esitellään vähän.


Siinä nököttävät värilakat. Aika vähän, mutta tuohonkin määrään sisältyy pari melko turhaa sävyä. Tarvitsisin (no okei, haluaisin) lisää, ainakin tummansininen ja mintunvihreä himottaisivat.


Aluslakka ja pikakuivattaja. En voi käsittää, miten olen joskus jaksanut lakata kynsiäni ilman pikakuivattajaa!


Viilat ja appelsiinipuutikku. Tarvitsisin ehdottomasti lasiviilan, ainakin toivon että se hillitsisi vähän liuskoittumista.


Kynsilakanpoistoaine sekä kynsinauhavoide (Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Creme). Rakastan tuon kynsinauhavoiteen tuoksua, se tuoksuu ihan sitruunatoffeelta!

Lisäksi ostin tietokonepöydälle käsivoidetuubin, että muistaisin rasvata käsiäni aina välillä. Pitkällisen pohdinnan jälkeen otin paikallisen S-Marketin hyllyltä tuollaisen Arad Natural Beauty -merkkisen käsivoiteen, joka lupaa hoitaa käsiä kaiken maailman kuolleen meren mineraaleilla ja levillä. Täytyy kyllä sanoa, että natural beauty my ass! Jouduin luovuttamaan tämän äipälle, kun tuo ällöttää minua niin kovasti :D Se jättää käsiin aina sellaisen kummallisen hikoilevan, lähmäisen tunteen ja tekee koko ajan mieli pyyhkiä käsiä housuihin. Uskoisin tämän johtuvan siitä, että INCIn alkupäässä on dimethicone, joka on siis silikonia. Ällöttävää joka tapauksessa. Onneksi postin pitäisi tuoda tälle pian seuraaja :)

2 kommenttia:

  1. Mun lemppari käsivoide on Body Shopin Almond Hand&Nail cream. Ihan mahtava tuote. Todella riittoisaa,mikä on hyvä, koska hinta tuppaa pikkasen kirpaisemaan a12 euroa. Pitää kädet ja kynsinauhat ihanan pehmeinä ja kosteutettuina

    VastaaPoista
  2. Laura:
    Mä oon kuullu hyvää juttua monesta TBS:n käsivoiteesta, pitääkin kokeilla jos seuraavakin osoittautuu sudeksi :)

    VastaaPoista