keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Tyyliblogi? Päivän asu?


Heh, tajusin juuri, että vaikka olen mainostanut itseäni (muiden aiheiden lisäksi) tyyliblogina, en ole lainkaan kirjoitellut tänne mitään aihepiiriin liittyvää. Suurin syy on varmasti se, että vietän aikaani lähinnä kotona ja tallilla, eikä minulla ole juurikaan sosiaalista elämää, jolloin pukeutumiseenkaan ei hirmuisesti tule panostettua. Todisteena blogini ensimmäinen (ja viimeinen) päivän asu aka eilistä postinhakueleganssia:

En jaksanut meikata, pelastin tilanteen Tuksulla.

Hello Kitty -aamutakki (H&M), toppatakki (WESC), farkkuleggingsit (Gina, jalkani eivät todellisuudessa ole noin banaanit... kai?) sekä feikkiuggit (ne on äitin, se osti ne neljällä eurolla jostain halpahallista ennen tätä uggibuumia).

En ole ajatellut sen kummemmin ryhtyä postailemaan tänne mitään päivän asu -kuvia. En pidä tyyliäni niin kiinnostavana, että sitä pitäisi dokumentoida (läheskään) päivittäin, enkä ostele niin paljon uusia vaatteita, että vaatteideni ostopaikoista olisi kenellekään sen kummemmin hyötyä. Jotain yleistä tyylilöpinää tulen luultavasti harrastamaan jahka kiinnostukseni moisiin aiheisiin palaa.

Asiasta kynsilakkaan. Kynsitarvikkeiden muuton ohessa tuli käytyä läpi vanhoja lakkapulloja, joista yksi vanha suosikki yllätti minut monella tavalla.


Kyseessä on Rimmelin ikivanha (parasta ennen -päiväys vuodelle 2003...) tummanvioletti lakka. En ole käyttänyt tätä vuosiin, ja ensimmäisenä minut yllätti se, miten hyvänä tämä on pysynyt. Levittäminen oli vaivatonta ja tulos oli siisti, lakka ei siis ollut paksuuntunut lainkaan.

Toinen iloinen yllätys oli sävy. Muistelin tämän aika goottimaiseksi (jep, minulla on ollut "goottivaihe" siinä yhdentoista ikävuoden paikkeilla :D), mitä tukee myös sävyn traaginen nimi Dark Angel. Kynsillä tämä ei kuitenkaan ollut yhtään liian gootti vaan kiva tumma violetti punavioletilla shimmerillä. Oikein mukava, vaikka violetti ei ihan lempiväreihini kuulukaan.

Lisäksi lakka yllätti pysyvyydellään. Kynteni ovat yhä pahasti liuskoittuneet, joten olen joutunut käyttämään niihin bufferia aika rankalla kädellä. Luulisin, että tuosta buffaamisesta johtuen useat lakat ovat pysyneet kynsissäni todella huonosti, ja yleensä jo lakkausta seuraavana päivänä lakkakerros alkaa lohkeilla kynsien kärjistä. Tämä ikivanha Rimmel kuitenkin pysyi hyvänä lähes kolme päivää! Täytyykin mennä penkomaan lähikaupan poistolaaria, siellä kun vaihdettiin kosmetiikkaständi Rimmelistä Maybellineen, joten sieltä voisi tehdä kynsilakkalöytöjä halvalla :)

Onko muilla (hyviä) kokemuksia Rimmelin lakoista?

4 kommenttia:

  1. Musta tuntuu että meiltä kotoa löytyy tuo juuri sama kynsilakka. Meillä tosin tarina lakan takana on sellainen, että pikkusiskoltani jäi sormi auton oven väliin, jolloin kynsi meni mustaksi, ja meillä oli häät joihin oltiin saatu kutsu. Äiti osti sitten tuon värin kun oli sopiva mustan kynnen peittämiseen :D

    VastaaPoista
  2. hyi hemmetti miten ruma asu. aamutakki, toppatakki ja legginssit.öö ok

    VastaaPoista