lauantai 20. maaliskuuta 2010

Pääsky loves Feel Unique


Kaikki valveutuneet kosmetiikankäyttäjäthän (tai ahkerasti blogeja lukevat) tietävät, että kosmetiikka-, hius-, ym. hankinnat kannattaa tehdä ulkomailta. Erityisesti selektiivisen kosmetiikan ja kampaamotuotteiden hinnat ovat esim. Englannissa huomattavasti halvemmat kuin Suomessa.

Itse olen tilannut vaatteita ja hevostarvikkeita monesta eri nettikaupasta Briteistä, mutta kosmetiikkahankintojen osalta kokemus brittikaupoista rajoittuu Feel Uniqueen. Sieltä olen tilannut jo monta kertaa ja joka kerralla olen ollut varsin tyytyväinen. Tilaaminen on helppoa (onnistuu myös Visa Electronilla), toimitusajat lyhyitä ja asiakaspalvelu pelaa. Hassu juttu muuten, miten paljon parempaa asiakaspalvelua olen tähän mennessä brittiläisistä nettikaupoista saanut kuin mitä esim. H&M:ltä tai Ellokselta saa!

Hinnathan Feel Uniquessa ovat Suomen hintoihin verrattuna ihan naurettavan alhaisia, eikä postikulujakaan tarvitse erikseen maksaa wich is nice. Semmoinen pikku juttu FU:sta tilatessa kannattaa kuitenkin huomioida, että vaikka kyseessä on brittiläinen kauppa, se ei sijaitse Englannissa vaan Jerseyn saarella. Jersey ei kuulu EU:n vero- ja tullialueeseen (tai johonkin muuhun vastaavaan), mikä tarkoittaa sitä, että jos tilauksen arvo ylittää tietyn rajan (siinä 45 euron paikkeilla), jää tilaus tulliin ja siitä joutuu maksamaan ALV:n. Mikäli siis haluaa tilata jotain isompaa, vaikkapa GHD:n, kannattaa se hankkia muualta.

Yllättäen postilaatikossani oli jälleen perjantaina laatikko joka sisälsi seuraavaa:


Iso pullo kynsilakan pikakuivattajaa, käsivoidetta edellisen lähmärasvan tilalle sekä L'orealin tuollaista hiusjuttua, jonka olisi tarkoitus jälleenrakentaa hiuksia lämmön avulla. (INCIn perusteella se rakentaa niitä lähinnä silikonista, mutta odotan joka tapauksessa innolla tämän kokeilemista!)


Tuo käsivoide (Neal's Yard Remedies Citrus Hand Lotion) tuntuu tähän mennessä luksukselta, ainakin jos vertaa siihen edelliseen. Kosteuttaa hyvin, imeytyy melko nopeasti ja jättää kädet miellyttävän tuntuisiksi. Tuoksukin on miellyttävä, ja aito, tuo kun on kaiken muun hyvän lisäksi vielä luonnonkosmetiikkaakin. Pakkauskin on hyvä, pumppupullo on kätevä! Tai siis olisi...


... mikäli sille ei olisi sattunut pientä onnettomuutta matkalla :/ Nettishoppailun varjopuolia, joku on kohdellut rakasta pakettiani kaltoin! Onneksi pumppaaminen onnistuu kuitenkin, ei kyllä yhtä kätevästi kuin ehjällä pullolla.

Loppuun vielä linkkivinkki kaikille brittikaupoissa shoppaileville: täältä löytyy alennuskoodeja mm. Feel Uniqueen, LookFantasticiin ja Asokselle!

PS. home made perunalastuja ei kannata kokeilla ekaa kertaa samalla kun kirjoittaa postausta. Se ohjeessa ilmoitettu aika voi olla omalle uunille liian pitkä ja vahtimatta tulos voi olla melko ruskea...


Ihan hyviä ne silti oli :D

Käsirasvakuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti