perjantai 12. maaliskuuta 2010

Räkää päässä ja sementtiä sormissa


Seuraa päivän kuva-arvoitus:


Jep, olen kärvistellyt mukavan flunssan kourissa tämän ja eilisen päivän. Nenäni puskee räkää niin kuin Niagara konsanaan, joten olen lähinnä maannut sohvan pohjalla niistäen minuutin välein :D Nice. Kissojen mielestä tällainen on tietysti ihan huippua, ne ovat onnellisina käyttäneet minua patjanaan ja maanneet päälläni tuossa sohvalla. Kuvassa pientä taukoa röhnöttämisestä lintujen katselun merkeissä.

Yksi juttu tässä flunssassa on ollut poikkeuksellinen edeltäviin verrattuna. Kaikesta raivokkaasta niistämisestä huolimatta nenäni näyttää normaalilta, eikä ole siis rohtunut lainkaan! Ajatella.


Nenäni kunnosta on huolehtinut tämä kaksikko. Takana oleva tuubi on sinkkivoidetta, siis sitä kauppojen vauvaosastoilta löytyvää pyllyrasvaa. Sitä olen lätkinyt nenääni vähän pitkin päivää, aina kun on ruvennut tuntumaan epämiellyttävän kiristävältä.

Etualalla näkyvä lärpäke on näytepussukka apteekista saatavasta Bevita R -voiteesta. Tätä olen levittänyt kunnon kerroksen nenänpieliini aina ennen nukkumaanmenoa. Tämä on koostumukseltaan ihan superrasvaista, ja pääainesosana tässä onkin mineraaliöljy (juuri se, mitä minäkin koitan normikasvovoiteissa vältellä). Voide kuitenkin toimii tässä hommassa varsin hyvin, eikä aamulla ole punoituksesta tai kuivuudesta tietoakaan! Olen käyttänyt voidetta (juurikin tuosta samaisesta pienestä näytepussukasta) usein myös yöhoitona kuiville kynsinauhoille, ja toimii siinäkin hommassa oikein mainiosti. Käyn ostamassa tätä ehdottomasti lisää, jos tuo näyte joskus loppuu.


Sitten niihin otsikossa mainittuihin sementtisormiin. Minäkin kävin monen muun bloggarin tavoin sopulina paikallisessa Seppälässä katsastamassa Models Ownin kynsilakat. Olisin oikeasti halunnut mintunvihreää tai vaaleankeltaista, mutta eihän niitä siellä tietenkään ollut. Mukaan tarttui kuitenkin tuollainen harmaa lakkaa, joka on kaikessa sementtisyydessään niin karsea etten voi olla tykkäämättä siitä :D Tosi hauska sävy. Huomatkaa myös valtaisan seksikäs sairasteluasu: suklaatahroilla varustettu pörröinen Hello Kitty -kylpytakki!

Loppuun vielä kuvanlaatuvalitusta (jälleen): sain ärsyttävällä kamerallani kerrankin hyviä ja teräviä kuvia, ja sitten blogger sumentaa ne pikselimössöksi. Epäreilua!

2 kommenttia:

  1. Oi, täältäkin löytyy kissaja! :) Mä bongailen niitä ihan huvikseni välillä, niihin suhtautuu ihan erilaisella mielenkiinnolla kun on omakin :D.

    Ei tuo lakka kynsissä ainakaan nmäytä kamalalta, vaikka purkin perusteella en itse ikänä tuollasta ostaisi :D.

    Pikaista paranemista. Itselläni on viisauden hampaat vihotelleet ja olen kärsinyt koko viikon päänsärystä. Mies onneksi hommaili herkkuja viikonlopuksi, joten eiköhän niillä parannuta.

    VastaaPoista
  2. Laura:
    Jep, ajattelin kirjoittaa niistä esittelyä tässä lähiaikoina :)

    Hyi, viisaudenhampaat osaa kyllä olla ilkeät! Itsekin olen saanut niistä kohtalaisesti myös kärsiä :F

    VastaaPoista