keskiviikko 25. elokuuta 2010

Ei vieläkään Se Oikea

Se ei ollut tämä eikä tämä, eikä se pettymyksekseni ollut tämäkään:

kököt 004

Menin Helsingissä viimeksi ollessani käymään Kicksissä, tarkoituksena ostaa testikäyttöön Tony & Guyn kuivashampoo. Kyseinen tuote oli kuitenkin ilmeisesti loppu, sillä sitä ei löytynyt hyllystä. Sen sijaan hyllyssä oli Björn Axenin Styling Powder, joka ei kai ihan varsinainen kuivashampoo olekaan, mutta jota on kuitenkin siihen tarkoitukseen muutamassa blogissa kehuttu. Styling Powder lähti siis mukaan paikkaamaan kuivashampoon tarvettani, ja täytyy kyllä sanoa että onneksi ostin kokeiluun pienemmän koon (80 ml) enkä täysikokoista pulloa.

Minua tuote ei nimittäin miellyttänyt. "Pesu"teho ei ollut kummoinen, vaikka hiukset vähän paremmilta näyttivätkin kuin ennen tuotteen käyttöä. Kohotuskaan ei yltänyt lähellekään siihen, mihin aiemmin kokeiltu Rockaholic ja jopa muutoin floppi Biozell pystyivät. Tuoksu oli tässäkin vähän epämiellyttävän voimakas, tässä ei kuitenkaan niin paha kuin Biozellissa, eli tätä pystyn käyttämään. (Minusta on aika yllättävää, että näistä kolmesta Tigissä on ollut se kaikkein miedoin ja miellyttävin tuoksu!)

Kaikkein huonoin puoli Styling Powderissa on se, että jos tuotetta käyttää liikaa, on se ihan äärettömän hankala saada häivytettyä pois hiuksista. Ei lähde ravistelemalla, eikä kampaamalla, ja täytyy kyllä sanoa, että olen mieluummin hiukset lähmäisinä kuin hiukset valkoisessa jauhossa. Ehkä tämä olisi mukava juttu jos haluaisin joskus naamioitua mummoksi?

kököt 007

Tässä siis koko surkeiden puteleiden sarja. Rockaholic on näistä minusta ollut loistotuote, mutta haluan löytää yhtä hyvän tuotteen luotettavalla pullolla. Jatkan siis etsintöjä, jälleen.

8 kommenttia:

  1. Ootko kokeillu Klippotekin kuivashampoota? Maksaa vaan viitisen euroa ja on mun mielestä yhtä hyvää kun Rockaholic. Ja pullo on pelannut hyvin. Sitä saa ainakin Stockalta ja joistain Sokoksista.

    VastaaPoista
  2. Mä suosittelisin kans klippotekia. Päädyin siihen kokeiltuani rockaholicin (pullo tyhjeni itestään), toni & guyn (todella voimakas eikä todellakaan miellyttävä haju) ja tuon björn axenin.

    Klippoteket tuoksuu mun mielestä kivan omenaiselle ja mulle ainakin on tärkeää, ettei nokassa leiju vahvaa ja ärsyttävää tuoksua koko päivän (niinku tuon t&g:n kanssa...) En tiiä miten pelaa tummissa hiuksissa, kun oma pää on vaalea, mutta testaaminen ei tosiaan tulis kalliiksi ku pullo ei maksa paljoa :--)

    VastaaPoista
  3. Klippoteket on ollut kyllä mielessä kokeilla, kun sitä on kehuttu kovasti. Viimeksi satuin vain Kicksiin, ja huomasin siellä myytävän Toni & Guyta, joten meinasin sen kokeilla. Mutta hyvä tietää, jos siinäkin on järkyttävä tuoksu!

    VastaaPoista
  4. Tuohon tummiin hiuksiin: itselläni on tummanpunainen kuontalo ja Klippoteket häviää harjaamalla eikä jätä ollenkaan vaaleaksi. Ihan mustasta tukasta en tiedä.

    VastaaPoista
  5. Voi ei miten houkuttelevalta Klippoteket alkaa kuulostaa!

    Ihan melkein mustasta tukasta Rockaholic katosi kyllä harjaamalla täysin :)

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. Nyt oli Oriflamelle tullut Kuivashampoo, en ole kokeillut vielä mutta just tiistaina tuli paketti perille. Rockaholicia oon kokeillut ja siitä ainakin tykkäsin vaikka sen hinta tosin hirvittää.

    VastaaPoista
  8. Klippoteket on mun lemppari ehdottomasti! puhdistuksen lisäks mieletön tuoksu ja tuuheuttava vaikutus! :) käytän myös kampausten tekemiseen :)

    VastaaPoista