maanantai 23. elokuuta 2010

Hel(l) looks good

Hel Looks on minusta mainio sivusto. Jostain syystä pidän siitä paljon enemmän kuin maineikkaista ulkomaisista, kuten The Sartorialistista (minulla meni kauan oppia kirjoittamaan tuo oikein) tai Face Hunterista. Hel Looks vain toimii minusta sivustona paljon kivemmin kuin nuo perinteiseen blogipohjaan tehdyt vastaavat. Lisäksi minua ärsyttää etenkin ensin mainitussa kuvien liiallinen täydellisyys.

Selailin viikonloppuna Hel Looksin läpi miltei kokonaan, ja poimin sieltä esiteltäväksi eniten omaa tyylisilmääni hiveleviä kuvia.

hell8

Rakastan a) kauluksellisia paitoja b) ruutuja c) mustaa d) leveitä vöitä e) hakasia f) maiharimaisia siroja kenkiä. Ei siis taida olla ihme, että rakastan Hollyn asua? Kaikki nuo kun näyttävät toimivan yhdessä mainiosti.

hell7

Anun asussa pidän kovasti erilaisten tyylien yhdistelystä: maskuliinista ja naisellista, ronskia ja siroa. Mustavalkoisuus pitää asun kuitenkin tarpeeksi simppelinä.

hell4

Miksi minä en näyttänyt samalta kuin Nelli kun olin 13-vuotias? Tyttö näyttää kuvassa ihan mielettömän söpöltä, vaikkei olekaan pukeutunut tyttömäisesti tai mihinkään vaaleanpunaisiin hörhellyksiin. Rennot kerrokset toimii aina, ja tässä asussa jopa yleensä ei-niin-kivat varsilenkkarit toimii hyvin!

hell3

Annin asussa on paljon samaa kuin edellisessä, mutta tämä osuu ehkä paremmin omaa tyyliini ollen astetta rokahtavampi. Tässä on kaikkea sopivasti: värejä ja mustaa, rentoa ja skarppia sekä jälleen eri tyylien yhdistelyä. Plus huivi, olen halunnut samankaltaista jo vaikka kuinka kauan, mutta täydellinen yksilö ei vain ole osunut vastaan. Ehkä tänä syksynä?

hell6

Ah nostalgia-asu! Kaikki nuo yhdistettynä ei ehkä toimisi itselläni yhtä hyvin kuin Ilsalla, mutta vanhan armeijatakin, maijapoppaslaukun tai uskomattoman kauniit nyörikengät huolisin kyllä itselleni koska tahansa.

hell1

Yleensä glam-rock tyylisuunta ei iske minuun laisinkaan, mutta Nancyn asussa kaikki on osunut niin nappiin, etten voi olla tykkäämättä. Rutkasti asennetta ilman mitään ylimääräistä.

hell2

Johannankin asussa kaikki on vain sattunut osumaan täydellisesti oikeaan. Luulen, etten pitäisi asusta yhtään näin paljon, mikäli farkkuliivin alla olisi valkoisen topin sijaan esimerkiksi punainen (joskus se vain on niin pienestä kiinni).

Asun viehätystä ei muuten yhtään vähennä se, että kuvassa taitaa olla täsmälleen samanlaiset buutsit kuin taannoin äitini kaapista löytämäni, omani ovat vain vähän (köh) patinoituneemmat. Tämä kuva kyllä taitaa ratkaista ongelmani kannusremmikoristeista: kengät näyttävät oikein hyviltä ilman!

hell5

Viimeiseksi kuva, joka herätti minussa suurta kateutta. Bjørtin asu vain näyttää ihan järjettömän hyvältä, vaikkei siinä ole edes mitään erikoista. Tyyli on superhelppo kopioida, mutta minulla on sellainen kutina, etten näyttäisi tismalleen samassa asussa läheskään yhtä hyvältä. Toiset ihmiset vain on luotu loistamaan liian isoissa kauluspaidoissa ja sukkahousuissa, itse en harmikseni kuulu näihin ihmisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti