lauantai 14. elokuuta 2010

Kynsien rappio

Se kiireinen heinäkuu meni, ja kuvittelinko elokuun olevan jotenki parempi? Kuvittelin, ja olin väärässä. Olen ollut melkein koko ajan töissä, parannellut tatuointia ja hevostellut ottaakseni takaisin heinäkuussa menetettyä heppa-aikaa. Huomenna olisi ratsastuskisat tiedossa, ensimmäiset sitten toukokuun! Suunnitelmissa oli kyllä kisata enemmän tällä kaudella, mutta kesä vain meni.

Kiire väsyttää kauheasti. Lisäksi töissäkäynnistä ja kiireestä ovat kärsineet kynteni: jatkuva pesu töissä kuivattaa käsiä aivan kauheasti, enkä ole jaksanut hoitaa niitä kaiken hälinän keskellä. Tuloksena lohkeilleet ja liuskoittuneet eripituiset kynnet sekä kuivat, halkeilleet kynsinauhat. Yhhyh, en kehtaa laittaa edes kuvia. Tänään ajattelin panostaa sen verran että viilaan kaikki kynnet lyhyiksi, kynsiprojektin aloitan jälleen alusta jahka työputki päättyy.

Tahdon tähän vielä kertoa uudesta rakkaudestani:

ihana

Ingmannin Ihana-jugurtti, maanpäällinen taivas kartonkipurkissa! Tarkemmin sanottuna vaniljan makuinen sellainen, ensimmäinen vaniljajugurtti jossa oikeasti on vaniljaa. Jugurtti on vähän kellervää ja siinä on mustia pisteitä, ja maku on mahtava! Todella vaniljainen, eikä yhtään hapan eikä myöskään liian makea. Tällä viikolla olen syönyt jo neljä litraa, pitäisiköhän vähän rajoittaa? Mutta kun se on niin hyvää ♥____♥

hjärt

Minä söin eilen iltapalaksi jugurttia, ja tässä on sitten kissojen iltapala, porsaan sydän. No ei ne kyllä ihan kokonaan tuota eilen saaneet, kyseinen mötikkä painaa lähes puoli kiloa :D Halusin ottaa tuosta kuvan, koska se oli paketissa hämmentävän symmetrisen sydämenmuotoinen. Sydän kuitenkin vähän levahti ja halkesi kun otin sen tyhjiöpakkauksestaan, mutta otin siitä kuvan silti. Toivottavasti kukaan ei järkyttynyt.

6 kommenttia:

  1. Pitääpä kokeilla tuota jogurttia jossain vaiheessa. Valiolla oli joku vuosi sitten se yksi sarja litran purkkeja joista oli mustikka, mansikka, raparperi ja vanilja makuina, ja se vanilja jogurtti oli ihan huippua! Käytin sitä paljon leivonnassa, mm. raparperipiirakassa. Harmistuin kovasti kun se katosi, muita makuja saattaa olla vielä. En osaa tarkalleen sanoa, koska tunnistaisin purkin kyllä kaupassa, mutta en kuitenkaan muista siitä mitään sen tarkemmin :D

    VastaaPoista
  2. Ingmannin Ihana jugurtti, maku vanilja? Täytyykin kokeilla, kuulostaa aika ihanalta <3_<3. Sellainen aidon vaniljan maku on joku ihanin ikinä, kaikki sellaiset ns keinovaniljamaut ovat kamalia.

    Tosin tekisi mieli boikotoida kyseistä jugurttia kun se televisiossa pyörinyt mainos oli niiiiin ärsyttäväkamal >:D. Pakko kuitenkin maistaa kehujen takia ;).

    VastaaPoista
  3. Laura, tuollaista en ole maistanutkaan ja ehkä hyvä niin jos tuote on poistunut :) Yleensä vaniljajugurtit ei kauheasti iske, niissä tahtoo olla joku epämiellyttävä keinotekoinen maku.

    Panda: Haa, onneksi en katso nykyään oikeastaan ollenkaan televisiota! Muuten olisi saanut jäädä tämä herkku maistamatta, ärsyttävät mainokset saavat minutkin kiertämään tuotteet välillä kaukaa :D

    VastaaPoista
  4. No nyt oli sun vuoro järkyttää mua. Luulin nimittäin eka että toi oli sun ateria eikä kissojen.

    VastaaPoista
  5. :DD Ehkä en vain kehdannut myöntää?

    VastaaPoista
  6. Täytyypä kokeilla tuota jogurttia jos kerta noin hyvää oli :)

    VastaaPoista