perjantai 15. lokakuuta 2010

Kynsilakkaorgasmi vol. 2

Edellisen kerran hurmioiduttiin mintunvihreästä, tällä kertaa vuorossa on kulta.

sprkl 002

sprkl 005

IsaDoran sävy 652 Gold Sparkles, täydellinen kultalakka IMO. Rakastan tätä! Ihana, kylmä shampanjankaltainen sävy, ei yhtään liian keltainen. Mukana on nähdäkseni sekä shimmeriä että pienenpientä glitteriä (juu, ne ei yllättäen näy kuvista, se kamera...), kimaltaa kauniisti muttei silti tule yhtään liikaa discopallofiilis. Aah, ihanaa! Ainakin tahman kuvien perusteella tässä ja OPIn Glitzerlandissa on paljon samaa. (Tämäkin on todella kaunis myös mattapäällysteen kanssa!)

Levittyvyys oli mainio, shimmerilakkojen kanssa on välillä ärsyttävää kun sudinvedot meinaa jäädä näkyviin vaikka mitä tekisi. Tämän kanssa ei sitä ongelmaa ollut! Peitti kahdella kerroksella.

Nyysin Anttilan sivuilta sävykuvan havainnollistamaan noita glittereitä ^_^

sparkles

Pakko kuitenkin avautua tuosta siveltimestä, taisinkin jo graffitilakan yhteydessä mainita että se on minusta kauhea! Odotukseni ovat korkealla kun pakkauksessa mainittiin Wide Brush, pidän nimittäin Lumenen vastaavasta kovasti. Noh, tämä on ihan erilainen: lyhyt, paksu töpö. Todella kömpelö lakkauksessa mielestäni, hyhhyh. Ehkä tästäkin joku tykkää.

Aihetta liippaavaa musiikkia vielä, olkaapa hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti