lauantai 23. lokakuuta 2010

Titaanien taisto

Kertokaahan minulle, onko kissoissani tai kynsissäni(/kynsiviilassani) jotain perustavanlaatuista vikaa, vai onko kissojen ihan normaalia käyttäytyä aggressiivisesti kynsiviilaa kohtaan?

Kaneli on tämän kummallisuuden aloittanut. Aina jos se kuulee, että viilaan kynsiä, sen on pakko tulla ihan viereen vahtimaan tätä tapahtumaa. Kuitenkin jos annan viilaa sille haisteltavaksi, se nyrpistää nenää, perääntyy pari askelta ja sitten alkaa raivoisa nyrkkeily. Ensio ei ennen välittänyt kynsiviilasta tuon taivaallista, mutta nyt sekin on jostain saanut päähänsä, että sen täytyy taltuttaa Arkkivihollinen Kynsi Viila. WTF siinä oikein on?

Harmi muuten että videolle tallentui Ensio, te ette nimittäin usko millaisiin nyrkkeilyliikkeisiin meidän läski mammanpoika Kaneli kykenee kynsiviilan kohdatessaan! Sen tassu liikkuu sellaista vauhtia ettei sitä kykene edes havaita :D (Niin ja harmi muuten etten jaksanut kääntää tuota videota köh köh)


Arvatkaapa muuten kellä on suklaakakkua! Hähää vaan.

8 kommenttia:

  1. Mun edellinen kissa järsi kynsiviiloja myös, niissä oli joku haju mikä sitä kiinnosti. Haisteli ja järsi, mutten antanut ettei hampaat kulu (ja kynsiviilat).

    VastaaPoista
  2. Noilla tuntuu olevan enemmän jotain pelonsekaista aggressiota, tuskin kumpikaan suostuisi maistamaan :D Ilmeisesti kynsistä sitten lähtee jotain sellaista hajua mihin kissat reagoi. Mielenkiintoista!

    VastaaPoista
  3. Joskus kissat on vaan sellasia, ettei niitä oikein voi ymmärtää :D. Meilläkin tosin kynsiviila aiheuttaa aika paljon mielenkiintoa, mutta ei sentään agressioita

    VastaaPoista
  4. Laura: No niinpä! Eipä noita koskaan opi oikein täysillä ymmärtämään :)

    VastaaPoista
  5. Voisikohan kyseessä olla sen viilauksen ääni? Jospa se käy kissan herkkiin korviin jotenkin oudosti?

    Saman minäkin havaitsin omien kissojeni kohdalla ja yksi ainakin vihasi viilausta ja puuttui heti tilanteeseen. :)

    VastaaPoista
  6. Tiina: Viilauksen ääni nuokin saa liikkeelle :) Mutta jos viilaa tuodaan nenän lähelle, sille irvistetään ja aloitetaan nyrkkeily.

    VastaaPoista
  7. No siis mun mielestä ainakin kynsiviilat haisee ihan palaneelta iholta. Et oisko se?

    VastaaPoista
  8. Tää on vähän vanha merkintä jo, mut tein sellasen havainnon, et kun on viilannu kynnet, niin se viila (ainakin paperiviila) haisee sen jälkeen vähän jotenkin kissanpissalta.. Tai sit mun nenässä on vikaa. Mut onhan kynsikin kuona-ainetta niinku pissakin.. :DD

    VastaaPoista