tiistai 19. lokakuuta 2010

Kaurapuuroa ja kynsibalsamia

Blaah, inspiraatio ja motivaatio vähän kaikkeen on ollut hukassa viimeaikoina normaaliakin enemmän. Ei jaksa eikä huvita, tekisi kovasti mieli vain nukkua. Ainoa asia, josta olen viimeaikoina ollut innoissani on ollut kaurapuuro. KAURAPUURO! Olen pienestä asti inhonnut kaurapuuroa. Vaan nyt viimepäivinä olen löytänyt itseni monta kertaa mikron äärestä odottamasta maitoon tehtyä mikrokaurapuuroa. Ja olenpa tunkenut sinne vielä rusinoitakin. Ja tykkään kuin hullu puurosta (höhöhö).

palsami

Sitten vähän kynsiasiaa. Kynteni olivat hetken oikein hyvässä kunnossa tuossa taannoin! Mikäli ne olisivat pysyneet siinä kunnossa, olisin varmasti saanut kasvatettuakin niitä jonkin verran. Sitten alkoi taas elämä vähän murjomaan, eikä käsienhuoltoon jaksanut keskittyä. Tulos: lohkeilleet kynsilakat, kuivat kädet, liuskoittumia ja pari lohkeamaa. Höh vain taas.

Kynsiäni lepytelläkseni ostin Trindin Nail Balsamia, jonka pitäisi nimenomaan kosteuttaa kynsiä. Tuote on kuitenkin öljytön, eli sitä voi huoletta laittaa suoraan kynsilakan alle.

Ensivaikutelman perusteella en kyllä ole Nail Balsamista järin innoissani. Kynsien kanssa tuota kosteutusta on tietysti vaikea arvioida, mutta esim. kunnon käsirasvan jälkeen kynnet tuntuvat ikäänkuin joustavammilta ja tämän kanssa tuollaista tunnetta ei oikein tullut. Eikä oikein mitään muutakaan tunnetta. Koitan nyt käytellä tuota päivittäin niinkuin ohjeessa käsketään, ja sitten raportoida vähän tarkemmin.

Pisti muuten silmään Nail Balsamin paketissa: INCIssä oli heti toisena veden jälkeen alkoholi. Aika outoa minusta tuotteessa jonka tarkoituksena on nimenomaan kosteuttaa! Noh, onneksi kynteni eivät ole tällä hetkellä mitenkään paraatikunnossa, menetys ei ole järin suuri mikäli tuo aine hajottaa ne kokonaan ;)

Kuva: Trind

3 kommenttia:

  1. Suosittelen Trindin Nail Repairia ja kynsiöljyä. Niiden avulla sain itse nykyiset kynteni joita luullaan tekokynsiksi ja jotka eivät katkea jokaisesta iskusta. OPIn Nail Envy ei tehnyt mun kynsille muuta kuin keltaisen kuorrutteen.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Pitääkin ottaa tuo kokeiluun Nail envyn jälkeen!

    VastaaPoista
  3. Mulla on ollut kans tarkoitus ostaa noita Trindin tuotteita mutta en ole saanut aikaiseksi vielä. En oo ees varma saako täältä muuta kuin kynsilakkoja.

    VastaaPoista