maanantai 15. helmikuuta 2010

You can look but you can't buy

Miksi se menee aina niin, että silloin kun ei ole rahaa on kaikki kaupat pullollaan houkutuksia? Täällä pikkukaupungissa asuessa tästä ei helposti koidu ongelmia, kun niitä kauppoja ei ole :D Viime viikonlopun vietin kuitenkin siellä Helsingissä, ja meinasin tulla hulluksi esim. Dinskossa... olisin voinut ostaa ainakin viidet kengät! Sen sijaan mukaan tulivat vain nämä yhdet, joita en niinkään himoinnut, mutta jotka tulivat tarpeeseen. Isäni nimittäin sai minut lupautumaan daamikseen johonkin juhlaan, jonka aihetta en enää muista yhtään, mutta jonka dresscode on iltapuku o_o Sinne siis piti saada etiketinmukaiset kengät.


Olivathan nämä kengät kyllä järkiostos muutenkin. Mustat perusavokkaat matalalla korolla tuskin jäävät kovin vähälle käytölle, nuohan voi yhdistää oikeastaan mihin vain! Hintaakin näillä oli vain 25 euroa.

Ension mielestä uusi viila haisee pahalta.

Muutenkin sain itseni pidettyä kurissa (ohut lompakko muistutteli itsestään aina kun ostohimo meinasi yltyä voittamattomaksi) ja ostettua vain tarpeellista tavaraa. Liuskoittuneet kynteni tarttuivat joka paikkaan, eikä niissä pysynyt lakka alkuunkaan, joten siihen pulmaan tarvittiin apua. Ostin elämäni ensimmäisen bufferin! Tai tuollaisen Trindin monitoimiviilan, jossa on bufferi ja kaksi kiillotuspintaa. Ja voi, kuinka tasaiset tuo minun kynsistäni tekikään! Tänään lakkasin noitten päälle ekan kerran, katsotaan pysyykö lakka paremmin bufferoiduissa kuin liuskoittuneissa kynsissä.

Ostin myös Max Factorin False Lash Effect -ripsarin. Olen ollut varsin tyytyväinen saman merkin Masterpiece-mascaraan, mutta kehujen uhrina on pakko kokeilla myös FLE:tä. Siis oikeasti, sitä ylistää joka toinen kosmetiikkablogi, sen on pakko olla jotain yliluonnollista! En ole ehtinyt vielä koeajaa sitä, mutta huomenaamulla! Ripsariraporttia siis luvassa :)

Ps. Aaarh tämä Blogger :D Ensin se heitti suurimman osan tekstistä alleviivatuksi ja kun pääsin siitä eroon, se heitti tuohon yhteen kohtaan jostain syystä isomman rivivälin enkä saa sitä mistään pois. Mita tama on?

3 kommenttia:

  1. Miksiköhän mulla blogger ei temppuile yhtään, kaikki muut kyllä valittavat vioista...Hmm.. Bufferi on ihan mainio keksintö! Mulla on sen kaveriksi vielä sellaista ainetta, että kynsi näyttää siltä, kuin siinä olisi väritön lakka päällä, eli siistiltä ja huolitellulta. Meillä meidän kissanpentu taas puolestaa totesi, että viila on aika kiva ja sitä olisi kiva nuolla. :D

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä ihan totta: sillon kun ei ole rahaa, kaikki kaupat ovat täynnä ihania vaatteita ja asusteita etc. Ninim. tulin hulluksi Seppälässä, josta en melkein ikinä löydä mitään kivaa. :D

    VastaaPoista
  3. Laura: Meidän toinen kissa puolestaan suorastaan pelkää kynsiviilaa sen hajun vuoksi :D Jännä juttu tuokin.

    Léni: Jep, kai se on joku karman laki...

    VastaaPoista