torstai 25. helmikuuta 2010

Praise the UDPP!

Edellisestä postauksesta vähän iloisempiin tunnelmiin, nimittäin tuotteeseen joka pelasti elämäni! Tai ainakin viime lauantaini. Kyseessä on siis kulttimaineeseen ratsastanut Urban Decay Eyeshadow Primer Potion -silmämeikinpohjustaja (aka UDPP). Voin kyllä sanoa, että tuo tuote on maineensa ansainnut.


Olin siis viime lauantaina avecoimassa isääni niissä pippaloissa. Dress code oli iltapuku ja allekirjoittaneen tukka- ja meikkistressi valtaisa! Onnistuin kuitenkin kummassakin ihan hyvin, kampaukseeni olin itse asiassa niin tyytyväinen että oikein harmittaa kun en muistanut ottaa siitä kuvaa!

Eniten etukäteen jännittämäni asia oli meikin pysyvyys. Minulla on erittäin rasvoittuvat silmäluomet ja esim. Lumenen pohjustuksella silmämeikki on ollut luomivaossa about tunnissa (siitä nätistä luomiväriväkerryksestä ei ole paljon iloa siinä vaiheessa kun se on luomilla makkaran muodossa). Mutta UDPP:n ansiosta tämä pelko osoittautui täysin turhaksi! Silmämeikki pysyi täysin muuttumattomana 10 tunnin ajan, ja tämä aika sisälsi myös n. puolen tunnin arktisen yökävelyn pakkasessa, tuulessa ja kasvoille puskevassa jäävihmassa :DD Naparetkeilyosuuden jälkeenkin ainoastaan ripsari oli vähän valunut, siis ihan uskomatonta!

Vähän valittamistakin tästä supertuotteesta kuitenkin löytyy. Ensinnäkin se pahuksen purkki! Onhan se söpö, mutta pirun epäkäytännöllinen. Kun kirjoittaa Googlen kuvahakuun Urban Decay Primer Potion, tulee tulokseksi kuvia aukileikatuista UDPP-purnukoista, joissa on vielä rutkasti tavaraa jäljellä. Pulloa ei siis saa millään käytettyä loppuun ellei sahaa sitä auki ja siirrä tuotetta toiseen astiaan. Koen myös korkissa olevan aplikaattorin (sellaisen kuin huulikiilloissa) täysin turhaksi, tuote kun täytyy kuitenkin levittää myös sormilla että sen saa iholle tasaisesti. Siis minkä ihmeen takia tätä ei ole voitu laittaa tuubiin?

Toisen miinuksen (Lumeneen verrattuna) annan huonosta peittävyydestä. Minulla on silmien ympärillä paljon verisuonia pinnassa eikä UDPP peittänyt niitä kyllä yhtään vaan vaati mineraalipohjan kaverikseen.

Yksi juttu on vielä tuotteen saatavuus, Suomesta tätä ei voi ostaa (?). Onneksi ulkomailta tilaaminen on nykyään (välillä liiankin ;)) helppoa, joten Urban Decayn superpohjustaja tulee varmasti pysymään meikkipussissani jatkossakin.

1 kommentti:

  1. Blogissani on haaste, jos kiinnostaa ja jos blogger edes sitä näyttää. :D

    VastaaPoista