keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Eilen se vaikutti hyvältä idealta...

..., mutta tänään sattui.

Eilen sain siis ihan kunnolla saatettua alkuun liikkumisprojektini. Niin, kunnolla... Väänsin siinä päivällä reilun tunnin mittaisen lihasrääkin, illemmalla kävin ratsastamassa ja kun vielä illemmalla oli energinen ja hyvä fiilis niin kävin vielä juoksulenkillä. Eikä tuntunut ollenkaan pahalta!

Paitsi tänä aamuna. Hyvä etten huutanut ääneen sängystä noustessani kun jalat oli niin kipeät :D Koko päivän olen sitten köpötellyt kolottavien paikkojeni kanssa lähinnä pingviiniä muistuttaen ja yrittänyt välttää vessassakäyntiä kun pöntöltä ei meinaa päästä ylös. Melko raihnainen olo.

Tänään on tallivapaa ilta, ja ajattelin käyttää sen hyväkseni ja käydä tänäänkin juoksemassa, mutta ehkä jätän sen väliin. Sen sijaan rauhallinen kävelylenkki voisi kuulostaa hyvältä idealta. Yritän nyt ottaa opikseni ja koettaa olla tästä lähin vähän maltillisempi etten saa mitään suurempaa vahinkoa aikaan :)

Loppuun vielä kaikkien aikojen paras lenkkibiisi eurodancen (onneksi jo taaksejääneeltä) kulta-ajalta

2 kommenttia:

  1. Musta taas se fiilis kun lihakset on arat edellisen päivän treenista on mahtava. Silloin oikeesti tulee fiilis, että on tehnyt oikeesti töitä. Kaikista parasta on kun palaat johonkin treeniin myöhemmin uudestaan ja oikeasti jaksat sen paremmin ja huolellisemmin. Itselläni on hieman jäänyt tältä viikolta kunnollinen liikkuminen, eilen tosin tuli vähän tehtyä jotain. Ja vissiin suht hyvin kuitenkin, koska ai että pakaroihin tekee kipeää kun kyykkäilee..:D

    VastaaPoista
  2. Laura: Tuo on kyllä totta, yleensä olen ihan fiiliksissä kun treenipäivän jälkeen vähän sattuu :) Yleensä jos on seuraavana päivänä ihan kivuton niin tulee heti se fiilis että on tehnyt liian vähän. Nyt tuo kipu nousi kuitenkin niin infernaaliin mittoihin että en viitsi ihan äkkiä uudestaan tuolla tavoin revitellä :D

    VastaaPoista