lauantai 18. syyskuuta 2010

BSL

karvat 024

Huomasin tässä yksi päivä hiuksiani leikellessäni (olen laiska/köyhä/omatoiminen ja hoidan kampaajanhommat omassa päässäni itse), että hiukseni ovat kasvaneet maagiseen "bra strap length" -pituuteen! Jej!

karvat 027
Antakaa anteeksi alanurkan karvatollo: omista hiuksista on hankala ottaa peilikuvaa takaapäin!

En ole mitenkään tietoisella päättäväisyydellä kasvattanut hiuksiani, lähinnä olen vain leikannut niitä harvoin (muisti, köh) ja vähän kerralla ja koettanut pitää niistä mahdollisimman hyvää huolta. Nyt ne kuitenkin yltävät rintsikan selkäosaan, pisimmät jopa sen yli. En ajatellut, että minun luonnonkiharilla, hennoilla ja luonnostaan kuivilla haituvillani koskaan yllettäisiin moisiin pituuksiin, mutta tässä sitä ollaan. Arvatkaapa vain kasvaako nälkä syödessä!

karvat 029

Niin, siitä luonnonkiharuudesta. Kuvissa hiukseni eivät suinkaan ole luonnontilassa, vaan ne on käsitelty suoristusraudalla ylhäältä suoristaen ja pisimpiä latvoja kevyesti kihartaen. Ainoastaan tällä tavalla tuo pituus tulee esille, sillä jos en tee hiuksilleni mitään, ne ovat ylhäältä laineilla ja alhaalta pienellä korkkiruuvilla, mikä syö pituutta melkoisesti.

karvat 021

Osassa kuvista tulee hyvin esiin hiuksissani tällä hetkellä vallitsevat värierot: nyt kun olen siirtynyt pääasiassa CO-pesuihin, ovat värikerrostumat latvoista pikkuhiljaa liuenneet paljastaen mm. 3 vuotta vanhoja vaaleita raitoja. En halua alkaa värjäämään latvoja kestovärillä tai luopua CO-pesuista, mutta minulla on mielessä asiaan toisenlainen ratkaisu! Palaan tähän kunhan pääsen asioimaan muuan kampaamoliikkeessä, jota ei omalla paikkakunnallani ole.

karvat 026

11 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä aivan upea tukka! (Plus että olenko vähän hidas kun vasta nyt tajusin, mitä se bra strap lenght tarkoittaa. :D)

    VastaaPoista
  2. Foxie: Oi, kiitos! Ajattelin muuten alunperin ottaa kuvia selkäpuolelta havainnollistavasti ilman paitaa, mutta kainous iski!

    VastaaPoista
  3. Tosi kivan näköinen, tuuhea ja terve tukka!

    VastaaPoista
  4. Onko otsiskin omilla kätösillä leikattu? Mahtavan siististi olet saanut leikattua, jos on. Muutenkin nätti tukka sinulla :)

    VastaaPoista
  5. Niina: Kiitos! On se terveen näköinen ainakin tarpeeksi silikonisilla aineilla ja suoristusraudalla avustettuna :D

    Romancious: Thanks! Oon joo leikannut itse, opiskelin Youtubessa :DD Parhaat vinkit on leikata niin, että saksien kärjet osoittaa ylöspäin(ei vaakatasossa!) ja mitoittaa otsiksen reunat silmien iiriksien kohdalle. Niin ja lopettaa ajoissa!

    VastaaPoista
  6. Kauniit hiukset :).

    Aegh, silloin kun itsellä on lyhyt tukka niin haikeilee pidempien perään ja kun itsellään on taas pitkä niin lyhyet tuntuu kivoimmilta = ärsyttävää :D.

    VastaaPoista
  7. Panda: Jep, itse yritän olla katsomatta upeiden lyhythiuksisten naisten kuvia ettei vain tule himotuksia siihen suuntaan :D

    VastaaPoista
  8. Sulla on kyllä upee tukka!

    Mä itse kans hoksasin ihan vasta, että mullahan on oikeesti aika pitkä tukka. Ja huomasin sen vasta takaapäin otetusta valokuvasta. :-D Jotenkin kun kattoo peiliin niin ne näyttää lyhyemmiltä, eikä tajua että onhan ne jo aika pitkät!

    VastaaPoista
  9. Anna: Kiitos :) Ja hiukset näyttää kyllä tosi paljon lyhemmiltä kun ne on tossa edessä!

    VastaaPoista
  10. Hitto että katoin pitkään et takanasi tuossa ensimmäisessä kuvassa istuu tosi paljon Brad Pittin näköinen tyyppi. Sitten vasta tajusin:)

    Kiitokset muuten loistavasta blogista!

    -daria

    VastaaPoista
  11. daria: Jep, Brad se siellä istuu ^_^ Ja kiitos itsellesi!

    VastaaPoista