tiistai 7. syyskuuta 2010

Back

Täällä ollaan taas! Toisin sanoen sain vihdoin tehtyä jotain tälle ulkoasulle. Näyttääkö yhtään paremmalta? Blogger tosin kökköili tuon taustan kanssa ja teki tuonne otsikon reunoille outoa harmaata aluetta, ja koska en osaa tehdä sille mitään niin saadaan nyt sitten kärsiä kyseisestä epäkohdasta :) Hmph hmph hmph ärsyttää kyllä.

No mutta kerrotaampa nyt vähän kuulumisia. First things first: TATUOINTI ON VALMIS! Sanokaa JEE! Tykkään siitä hurjasti, ja saatte kuvia jahka se on parantunut eli hilseily loppunut (tällä hetkellä hilseily on juuri alkanut ja kutina tatuoinnissa infernaalinen). Niin ja kunhan saan jonkun kuvaamaan, reittä on hankala kuvata omin voimin.

kinkku

Sniik piik nyt kuitenki, ihan vaan lähinnä koska täysin kuvattomat postaukset on maailman ärsyttävintä.

Muuta ei kai sitten kuulukaan. Paitsi että olen ostanut joitain uusia asioita, joista juttua seuraa sitten myöhemmissä postauksissa. Niin ja tämän hetken paras albumi on Them Bird Thingsin Wildlike Wonder.


Diggailin myös bändin esikoisalbumista valtavasti, mutta viime viikolla vähän hämmästyin kun sain vasta silloin tietää laulajan olevan nainen. En voi vieläkään oikein uskoa asiaa kun korvani väittää ääntä mieheksi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti