perjantai 9. heinäkuuta 2010

Pikainen postaus ja sitäkin pikaisempi mekkotuunaus

balkan 036

Kuten jo aiemmin mainitsin, kiirettä on pitänyt! Ensi viikolla pitäisi onneksi saada hengähtää, mutta nyt viikonlopuksi lähden Rovaniemelle serkkuni rippijuhliin. Vähän kyllä harmittaa, etten ehdi olla siellä paria päivää kauempaa, olisi kiva nähdä sukulaisia pitkästä aikaa kunnolla ja ihan vain hengailla (rakastan Rovaniemeä!).

Juhlapukeutuminen meinasi aiheuttaa vähän päänvaivaa. Lopulta päädyin seuraavanlaiseen ratkaisuun: kaivoin vanhan käyttämättömänä lojuneen hameen kaapin pohjalta ja ihan ite tein siitä mekon.

balkan 029

Supernopea DIY-mekko:

Tarvikkeet: Aikoja sitten ostettu hame, jonka kangas on kaunista mutta malli maailman karsein, vyö.

Tee näin: Nosta hametta ylöspäin, niin että se peittää tissit muttei paljasta mitään kriittistä alhaaltapäin. Köytä vyöllä valitsemastasi kohdasta.
(Käytin myös hakaneuloja vyötärönauhan kääntämiseen.)

Valmis!

balkan 034

balkan 032
Jalkani eivät oikeasti ole ihan noin kalpeat, vaikka aika kalkkunankoivet ovatkin.

Juhliin laitan tietysti olkaimettomat rintsikat. Ja leggingsit, sillä vaikka hameen päällikangas on aika hyvän pituinen, kuultaa se läpi ja aluskangas on vähän liian lyhyt ollakseen säädyllinen.

Day 27 - A song that you wish you could play

Haluaisin osata soittaa (ja laulaa) Hectorin Mandoliinimiehen. Samalla lailla kuin ala-asteen musiikinopettajani, hitaasti ja koskettavasti, pelkän kitaran säestyksellä. (Tää ois sellanen leirinuotio-idylliin sopiva juttu.)

3 kommenttia:

  1. Mä tein vähän samantapasesti silloin kun etsin abiristeilylle jotain kivaa ja rentoa bailumekkoa. En löytänyt, mutta löysin äärettömän pitkän mustan hameen joka leveni helmastaa ja joka näyttää aivan mekolta kun se vetää samaan tapaan ylös :)

    VastaaPoista