lauantai 17. heinäkuuta 2010

New in

Kummallinen asia on se, että vaikka kuinka välttelee tietoisesti shoppailua, ilmaantuu niitä uusia vaatteita kaappiin silti! Tässä viime aikoijen vaateostokset:

öllöllö

Jee minulla on playsuit! Asokselta sen sitten loppuviimein päädyin tilaamaan. Kuva on maailman havainnollistavin, mutta laitan tänne varmasti joskus kuvaa siitä päällä! Haalari on muuten sitten musta eikä joku ihmeharmaa kuten kuvasta voisi luulla.

Tykkään haalarista kovin, paitsi että koko ei ehkä ole ihan priima. Ihan pidettävissä se on, ja näyttääkin hyvältä, mutta kyykkyä en hirveästi pysty kun tuon pituus olkapäästä haaroihin ei ole kovin kaukana liian lyhyestä. En edes ajatellut tällaista ongelmaa tilatessani :D

riepu 006
Hups, varvas

Samaisesta Asoksen paketista kotiutuivat myös tummansiniset perusfarkut korkeahkolla vyötäröllä. Tarvitsin siistit, tummat peruspillifarkut - nykyisistä yhdetkään eivät ole edustuskelpoiset sillä joku daiju on pitänyt jokaisten taskussa puhelinta (en kehtaa laittaa kovin siistiin tilaisuuten farkkuja, joihin on kulunut suorakulmio reiteen). Kumma juttu, että vaikka käsilaukku kulkeekin mukana joka tilanteessa, on se puhelin pakko änkeä sinne farkuntaskuun.

riepu 007

Hätäostos! Unohdin ottaa vyön mukaan serkkuni rippijuhlareissulle, ja mekkoviritelmäni kanssa sellainen oli välttämättömyys. Kauppaan oli siis lähdettävä, ja hyvä niin sillä tuo Rovaniemen H&M:stä löytäväni yksilö sopi mekkoon paljon paremmin kuin alunperin siihen kaavailemani musta niiteillä varustettu vyö.

riepu 001

Shortsit olivat näistä se turhin ostos, mutta ne maksoivat viisi euroa. Sitäpaitsi keksin omatuntoani lepytelläkseni ihan järkeviä syitä näiden ostamiseen: ensi kesänä reiteni on tatuoitu ja tietysti tarvitsen mahdollisimman paljon lyhyitä lahkeita sen esittelemiseen. Sitäpaitsi tarvitsin tiukkojen vaaleiden farkkushortsieni kaveriksi jotain tummaa ja lököttävää.


Loppuun vielä pieni oho. En pala herkästi, koko elämäni aikana olen palanut suunnilleen neljä kertaa, ja nekin kerrat ovat olleet sellaisia, että iho on vähän punoittanut päivän tai parin ajan liiallisen auringossa hillumisen jälkeen. Pienenä en palanut koskaan, mutta kun nyt on tullut nämä kaiken maailman otsonikerrosten hapertumiset, niin minäkin olen joutunut vähän edes ruveta katsomaan miten kauan grillaannun auringossa.

Noh, tänään se sitten tapahtui, poltin itseni ihan kunnolla. Meillä oli tallilla kouluratsastuskisat, ja olin neljän tunnin ajan töissä tuomarin sihteerinä. Toisin sanoen siis istuin sen neljä tuntia kentän päädyssä kirjoittamassa tuomarin kommentteja ylös, ja kenttä sattui olemaan niin päin, että istuin suorassa auringonpaisteessa koko sen neljä tuntia. Nyt kirjoituskäteni näyttää tältä:

ravustaja 004

ravustaja 008

ja voin kertoa, että nuo kuvat vähän armahtavat tuota enintä punoitusta! Ihoa kuumottaa ja pistelee, aika inhaa. En oikein edes tiedä, miten tuota voisi hoitaa. Tallilla nyysin siihen hevoseni MSM-voidetta ja kotiin päästyäni jonkin aloe-geelinäytteen, yöksi ajattelin lätkiä reilusti Helosania nahkaan. Hoitovinkkejä, anyone?

Day 29 - A song from your childhood

Ollessani suunnilleen 8-vuotias, siskoni innostui brittipopista ja meillä soi paljon mm. Blur, Suede ja Pulp. Pulpin Different Class on mielestäni yhä aivan loistava albumi, mutta vasta ihan viime aikoina olen osannut kuunnella sanoituksia ja päässyt kunnolla kiinni mm. Disko 2000 -biisiin: olen aina pitänyt sitä vain kepeänä tanssirallina, mutta tarkemmalla kuuntelulla se on itse asiassa aika surullinen kappale.

5 kommenttia:

  1. Auts toi käsi! Ite palan tosi herkästi eli on kokemusta aiheesta. Yleensä laitan Bepanthenia (mielellään sitä ohuempaa versiota, mitä suositellaan auringonpolttamiin.) Luomumpi keino sitten taas on jogurtti (bulgarianjugurtti tmv), joka rauhottaa ihoa ja tuo kans välitöntä helpotusta jos se on jääkaappikylmää. Sitä lätkittyään kannattaa vaan nukkua vaikka pyyhkeen päällä, ettei lakanat sotkeudu :D

    Tykkään sun blogista, kiva katella vähän erilaista tyyliä kun suurin osa suosituimmista blogeista on jotenki niin samanlaisia. :)

    VastaaPoista
  2. johanna: Bebanthenia ei ole, mutta tuosta jugurtista en ole kuullutkaan! Sitä voisi kyllä kokeilla.

    Ja kiitos hurjasti kehuista! (melkein tässä punastuu)

    VastaaPoista
  3. Aivan uskomattoman I-ha-nat nuo shortsit ja tuo playsuit! Playsuitista äkkiä kuvia niin, että se on sun päällä. :D Itsekkin olen sellaisen ostosta välillä haaveillut, mutta en ole sitten vielä kuitenkaan uskaltanut.

    Mulla on kanssa hirveä auringossa palamisongelma, palan hirveän helposti, mutta sitten en kuitenkaan ikinä rusketu? :D Hassua. Mutta niin tosiaan, itse kun paloin tässä hetkinen sitten ihan kunnolla käsivarsista ja tuosta kaulanalueelta niin käytin pari kertaa sellaista rasvaa kuin Pantyson, mitä saa apteekista. Jos vain viitsii sitä ostaa, niin todellakin kannattaa, minulle riitti ihan pari käyttökertaa.

    VastaaPoista
  4. Heidi: Kiitos, varmasti tulle joskus kuvia playsuitista in action :)

    Ja varmaan se täytyy käydä jotain tuollaista ihmerasvaa käydä ostamassa, onpahan sitten ainakin vastaisuuden varalle :)

    VastaaPoista
  5. Kisuli on rotukissa. :) British Shorhair Blue, eli sininen brittikissa. Oletko nähnyt Sheba-mainoksen kissan? Se on samaa rotua. ;)

    VastaaPoista