lauantai 27. marraskuuta 2010

Shooting stars in my left arm

Kuulumisia.

1. Kynsien rappio vol. tsiljoona

Ärsyttävää. En ole viime aikoina juurikaan (=yhtään) jaksanut huoltaa kynsiäni ja sehän sitten näkyy. Lohkeilleet ja liuskoittuneet. Taas pitää viilata ne lyhyiksi ja aloittaa kasvatus alusta.

2. Talvi

KYLMÄ! Tarvitsen uuden pipon. Ja lämpimän kaulahuivin. Itse asiassa kaikkein mieluiten nukkuisin tästä hetkestä maaliskuun puoliväliin saakka.

uimuri 003
2 vuotta sitten.

3. Tarpeet

Tarvitsen: (pipon ja huivin lisäksi) mm. kosteusvoidetta, hoitoainetta, sukkia, rispsiväriä, kynsinauhavoidetta, bufferin jne. Vaan arvatkaapa menikö kaikki rahat hevosen eläinlääkärikuluihin pffffftrtrtr. Meikkipohjakin pääsi loppumaan kun en muistanut/jaksanut/välittänyt tilata lisää.

4. Leffa

Olen jo pidemmän aikaa halunnut nähdä Closerin, koska a) siinä on maailman hyvännäköisin mies (Jude Law♥) b) siinä on maailman kaunein nainen (Natalie Portman) c) sitä on kehuttu. Eilen sitten katsoin sen ja itkin hillittömästi kun se oli niin surullinen :( Hyvä se oli kuitenkin.
--

Jepjep. Jospa sitä menisi saksimaan otsurin jälleen siiheen kondikseen, että sen alta näkeekin jotain. Hirveän aggressiivisen oloinen postaus, oikeasti olen ihan tyynellä päällä.

4 kommenttia: